01 maj 2012

 

Dagens citat 139

 

Valborg bjuder på strålande väder. En klarblå himmel och en stor gul sol. Tackar tackar säger jag och bumlingarna och drar ner till beachen.
Som små tjocka ubåtarna puttrar de omkring i vattnet och njuter. Tråkig Tant Trycker Tryggt på behörigt avstånd från vattnet. Fy för den lede med kallt vatten.

085

023

Nellie hittade en pinne i vattnet som hon hade bry med innan hon fick upp den på land.

026

027

029

034

Medan Nellie bråkade med pinnen passade Madison och Douglas på att doppa tårna igen.

066

086

081

En helt fantastisk skön dag för mig och bumlingarna. I eftermiddag åker jag till Therese / Martin / Adrian och firar Valborg med att äta lax och stuvad potatis. Stor tumme upp!!

Enligt SMHI kommer vi bli bjudna på samma excellenta väder även i morgon. Är kanske bud att inhandla sig på en bikini (har inte ägt någon på 4 år) eller vid närmare eftertanke kanske inte.

Olympic Golden Gloves Tallin 28 maj

(bild lånad från Narva boxningsklubb)

Patricia räckte inte riktigt hela vägen till att knipa guldet i Tallinn.
Efter hemkomsten skrev hennes tränare Fredrik super fin kritik för hennes insats på klubbens hemsida www.narva.com

002 (2)
(bilden lånad av Patricia.A)

Sist ut av våra boxare var nyblivna silvermedaljören från damernas senior-SM Patricia Axling. På SM skrällde Patricia rejält då hon gick till final med blott fem matcher i bagaget. Därför beslöt vi på kort varsel att hon skulle pröva sina krafter internationellt innan säsongen tar slut. Hon fick dock en tuff uppgift då hon fick möta Rebecca Price från Wales som på papper var den svåraste uppgiften någon Narva-boxare ställdes inför denna helgen. Rebecca Price är flerfaldig walesisk mästarinna och kom till kvartsfinal på EM 2011 efter seger i åttondelsfinalen mot duktiga tyskan Maike Klüners. Patricia visade dock ingen respekt och fortsatte i samma stil som på SM. Hon fick dock lite dåligt betalt och låg under med 0-3 efter första ronden. Efter andra ronden stod det 1-5. Även om det var rättvist att Price ledde så kändes det som om hon väldigt enkelt fick poäng. I tredje fick därför Patricia instruktioner om att försöka ta initiativet, pressa och chansa lite för att om möjligt vända matchutvecklingen. Detta passade dock den rutinerade Price väldigt väl som nu kunde kontra och dra ifrån klart poängmässigt. I sista ronden låg Price på hårt och Patricia visade härligt mod som fightades hela vägen till matchslutet. Resultatet blev förlust med 19-2 men en stark insats av Patricia som ställdes inför en svår uppgift och föll med Narva-flaggan i topp. Härlig inställning av en nybörjare som bara gjort sju matcher innan.

I morgon är det första maj och den stora plakat-bärar-dagen.
Ska bli spännande att se om husets fyrbeningar har smidigt några planer. Hade inte förvånat mig ett dugg om de kommit viftande med någon skylt - Mer Godis Åt Bumlingarna! Eller One Frolic a day keeps the doctor away! De tycker jag är en riktigt snål ål som inte låter dom har fri tillgång till smaskens.
Ja ja vi får se vad morgondagen visar Blinkar

Till er alla som ska bära eller inte bära plakat i morgon önskar jag er en super trevlig 1: maj

001

 

1 kommentar:

  1. He he, hade bullarna några plakat? :) Jag tror att räkan Nellie kör ett med texten "våga vägra duscha".

    SvaraRadera