29 maj 2012

 

Nu är jag tillbaka på bloggen. Jag stannade inte kvar i det fagra Sörmland men kan tala om att det gjorde ont i hjärtat när vi puttrade vidare mot Skåneland. Det var nog en jädrans tur att jag mådde så pass dåligt som jag gjorde när vi stannade till på Donken i Strängnäs för att äta. Annars vette tusan om jag inte hade gömt mig kvar på toan och låtit syrran resa hem själv. Mitt illamående var helt självförvållat och berodde på för lite mat och vätska under dagen. Men efter ett Mc Feast mål inkl. kaffe började livet så sakta återvända.

Helgen blev lika lyckad och bra som jag hade hoppats på. Söndagen bjöd på ett sagolikt väder. Utställning i Österbybruk stod på agendan så det var att kasta benen över sängkanten äckligt tidigt. Men upp och iväg kom vi alla och inte enda liten hund blev kvar glömd. För den som inte vet ligger Österbybruk straxt utanför Uppsala. Det var första gången jag har varit där på utställning. Såg lite ut som Ronneby fast i miniatyr.

Domare var Michael Leonards från Irland. Jag ställde faktiskt Kenzo för honom på Stora Sthlm i vintras. Där fick han mkt fin kritik och blev 4:a i Ökl.

005

Nu gick det snäppet bättre och Kenzo blev bästa hane och fick sitt tredje och sista cert och blev Svensk Champion. Stort grattis till Elisabeth med familj!!

020

Så fick jag även denna dag gå in och tävla om BIR och BIM.

058

Kenzo blev BIM och fick sitt andra CACIB.

061 - Kopia

Har varit jätte skoj och en upplevelse att få ställa “liten hårboll” Han skötte sig toppen i ringen. För själv är man långt ifrån expert och en massa nytt att tänka på. Det är svans som ska borstas och plattas ner och läggas över ryggen när han står och går. Det är fluff som ska fluffas till och man får inte gå för fort och heller inte snigla sig fram. Extra roligt är att han båda dagarna fick en jämn och lysande kritik för de båda domarna.
Min fin fina klänning är en morsdagspresent från mina Rött hjärta tjejer. Kände mig så fin i den. Stort tack !!!

För syrran och min svägerska hundar gick det också kanon.

162

123

130

148

Tidigt i går morse ringde telefonen. Var från jobbet, de undrade om jag kunde tänka mig att ta ett pass. Hade väl ingen större lust eftersom vi hade kommit hem sent på söndagen och kroppen kände fortfarande av mat/vatten bristen. Men så segrade mitt ha begär efter lite extra slantar så jag tackade ja. Men i dag är jag ledig och gör mest ingenting. Skönt att vara hemma igen och få lyssna på mina ljuvliga bumlingarnas snusningar.

Nu ser vi fram emot nästa helg och utställningen i Vänersborg. Ska dit med både Nellie och Douglas. Madison är också anmäld men hon löper och får bli kvar hemma.

1 kommentar:

  1. Heja grabbarna grus!

    Klänningen var jättesöt. Och grattis till familjen Schriwer för ett strålande resultat och till dig som visade honom förstås.

    SvaraRadera