26 maj 2012

 

Resan upp till Gnesta där broder Ralf med fru Karin bor gick toppeletopp. Kul att träffa släkten igen. Efter god mat och en massa prat (mest hund) beslöt vi åt komma i säng i vettig tid eftersom morgondagen innebar en tidig väckning.

Halv 8 satt vi i bilarna med siktet mot Vallentuna. Prick 9 var vi på plats och vandrade med vårt pick och pack mot ringen.

014

Jag och Kenzo i Öppen klass

018

020

Kenzo gjorde ett toppen jobb med Tanten och dansade till sig ett BIM med cert och cacib….

062 (2)

Stort och ett jäkla jätte grattis till Jurtorps Teriyaki “Kenzo”
Jag hade super skoj inne i ringen med den “store lille mannen”

I morgon tar vi nya friska på Österbybruks utställningen. Eftersom Kenzo tog sitt andra cert i dag går han för championatet i morgon. Spännande, vi håller tummar!!

4 kommentarer:

 1. Grattis Krypet och grattis till god handling :)

  SvaraRadera
 2. Tacklande Tant med Trio i doggar28 maj, 2012 15:29

  Grattis till Lånat Kryp och en handler insats som klippt och skuren för både Dogg och Pom!!! Nya karriärer - ny möjligheter - vad sägs?

  SvaraRadera
 3. Tacklande Tant med Trio i doggar28 maj, 2012 15:33

  hmmm... omdirigerades och kom tillbaka till tom ruta! Försöker igen. Grattis till Lånat Kryp och till handler insats passande både Dogg och Pom... Framtiden ligger öppen med möjlighet till nya val - yrke - karriär, vad sägs?

  SvaraRadera
 4. Tacklande Tant med Trio i doggar28 maj, 2012 15:34

  haha... å så bidde det kommentar i stereo!!! Men det kan ju vara bra - säger du nej - första gången så kanske du mjuknar till nästa gång du läser raderna....

  SvaraRadera