10 april 2012

 

154380_173496966011248_124274507600161_499340_7319000_n

 

Bumlingarna är hemma igen. Sofforna är upptagna av min hummande och brummande kvintett. Hundhår virvlar omkring som  fin konfetti i lägenheten. Köksgolvet har förvandlats till en simbassäng efter drick/slabb med vatten. Ja ordningen är återställd.

Det tråkiga regnvädret har slagit klorna i Ystad och vägrar släppa greppet. Efter lunch tyckte jag att det var dags för en lite längre promenad. Men se det tyckte inte Madison och Douglas. De orkade inte ens ögna Tanten en blick när hon stod och lockade med deras koppel. De bara sjönk djupare och djupare ner i soffan och fejk snarkade vidare. – ut och promenera i regn, nä fy fasiken!!

019

Men Nellie Duracell alltid redo och alltid pigg när det händer saker ville självklart följa med.
Planen var att åka till Kabusa men väl framme såg jag till mitt förtret att militären var där och lekte krig så hela området var avspärrat. Men promenadstråken är många runt Ystad så jag valde att stanna i Nybrostrand och gå längst havet där.
Fy tusan så det blåste och regnade men Nellie var lycklig.

005

003

009

010

I morgon kväll ska hundarna åka till “panget” Flygrakans hundhotell.
För på Torsdag morgon ska jag och syrra ta tåget upp till Sthlm. Patricia ska tävla boxnings SM som går av stapeln i Handen. Förutom att se matcher, njuta av Sthlm ska vi bo en natt hos Carina. Ska bli super skoj att träffa henne och hennes bumlingsgäng Knodden, Myra, Degen.
Jag vet inte än när vi åker tillbaka till Skåne. Det beror lite på hur det går för Patricia i hennes matcher.
Jobbar i natt och sen är det bara onsdagen kvar innan vi kan sätta oss på tåget. Nedräkningen har börjat !!!!

2 kommentarer:

  1. Nedräkning här också :D ;D

    SvaraRadera
  2. Kul resa må jag säga!Blir en härlig blandning av sport,hundar och god mat kan jag tro!Precis som hemma fast borta!!!

    SvaraRadera