04 mars 2012

 

Dagens citat 107

 

Jag och hundarna har haft sportlov fast på var sitt håll och med betoning på sport åt mig och lov för hundarna. Jag tränade ett svettigt pass boxning i lördags och en joggingrunda i söndags. Hundarna hade lov från Tanten och var ute hos A i spenaten och lekte trädgårdsmästare. Vädret har varit toppen toppen och humöret blir därefter. I lördags kom Linn över som tillsammans med mig och Jennifer led oss igenom andra chansen i schlagerfestivalen. Fanns inget bättre på Tv så då sitter man och dum glor och kritiserar alla människor för hur de ser ut eller sjunger. Hur vore det att bara byta kanal??

Söndagen ringde klockan äckligt tidigt. Vi skulle träffas hela gänget och äta frukost på Ystad Saltsjöbad. Vår förra date med hotellet blev ju inställd pga. kräksjuka. 9 mindre pigga själar slöt upp i foajén. Men tröttheten släppte väl inne i matsalen och vi kastade oss över allt gott likt en flock vargar.

013  014

016  019

Hur många kalorier finns på denna tallrik? Vågar inte ens försöka räkna Förvirrad

012 

I helgen har Patricia och hennes boxningsklubb Narva varit uppe i Timrå och tävlat i turneringen Mattias Minne 2012. Laget har plockat vinst på vinst och i dag var det Patricias tur att kliva upp i ringen. I rond två bröt domaren matchen och Patricia vann på TKO (teknisk knockout) Motståndaren hade fått 2 stående räkningar och matchen var över.
Ännu ett guld till Narva Stjärna Stort grattis Patricia Rött hjärta

Min nya kökshjälp. Adrian växer i rasande fart och han har kommit i den åldern där armarna är som hos en bläckfisk – jätte många och jätte långa. Ruskigt hur de lyckas dessa småbarn Blinkar Men galet söt är han den lilla räkan.

001

 

2 kommentarer:

  1. Nej jag älskar melodifestivalen!fast inte andra chansen!Den är lite seg.Va mysigt ni har det på er frulle.Blir ju sugen att gö nåt sånt själv.Toppen ide´.Nu drar det snart ihop sig för utst.Tänk,Malmö utst som i januari känns som en evighet i framtiden.Nu är det time att börja putsa och fejja och öva ståååå och allt det där.Känns ju skoj!

    SvaraRadera
  2. Bra tänkt Dogge - det måste vara din idé?! Dela på sportlovet. Tanten flänger och du/ni har lov - topp!
    Men den där lilla söta hjälpredaren - är han till hjälp eller till stjälp? Diskar han eller delar han ut det odiskade grundmaterialet till dig för fördiskning?
    Grattis till Patricia och till Narva som får ha henne i sitt stall!

    SvaraRadera