01 mars 2012

 

Dagens citat 104

 

Jag hade turen att fynda lite träningskläder. Sånt kan man aldrig få för mycket av. Tyvärr är allt som har med träning att göra galet dyrt. Så när kläder reas får man slå till.
010

Blev två träningslinnen från Etirel, en top och ett par byxor från Adidas. Färgen är inte min favorit men priset övervägde färgen så jag köpte dom.

I går var vi ett gäng som slog våra påsar ihop och drog till Vellingeblomman. Ett stort garden center som förutom säljer allt i växt väg även har temautställningar. Och självklart var det påsken som är temat just nu. Hylla upp och hylla ner med tuppar, kycklingar, ägg, påskkärringar i alla regnbågens färger. Visst blir man glad av påsk!!

I dag har hundarna gått “off road”. Vädret var helt ljuvligt och det är så jäkla nyttigt för dom att få trampa över stock och sten. Att inte bara promenera på ett slätt underlag utan de får lära sig “lyfta på sina fötter” Det är ett koncept man använder sig av när man tränar upp hästar och funkar lika bra på hundar. Muskler byggs upp och hundarna blir smidiga och de får en super kondis.
Första rundan tog jag & Madison med grabbarna grus och syrran. Nellie & Douglas fick snällt hålla till godo med enbart Tanten i runda nummer två.

018

023

029

034

042

047

059

053

067

087

088

130

081

110

116

099

145

Trötta, leriga men mycket mycket lyckliga hundar hade jag med mig i bilen hem Blinkar

4 kommentarer:

 1. Mr Knodd med skock02 mars, 2012 11:39

  Glad Påsk... tjohooo, våren är kommen!
  God Jul... nu ska vi äta!
  Gott Nytt År....champagne är gott alla dagar i veckan!
  Midsommar... vad säger man då? Ringdans & skål!

  Det där med terräng är en bra grej. Doggarna balanserar och far omkring... själv stånkar man runt samma väg! Här har en del av vår skog, med betoning på vår - blivit helt demolerad och geggig!!! Nån eller några hästgalningar har hittat hem till oss!!!!

  Fina vårystraglada bilder!

  SvaraRadera
 2. Mer träningskläder åt folket :)

  SvaraRadera
 3. Jättefina bilder på glada Bullar!Bra träning-helt rätt.Men jag fick lära mig att om man skall få ut bästa tänkbara av sin "off road" promenad så skall man ha dem kopplade för annars kan de slarva med benlyften och ändå arbeta utifrån ett felaktigt mönster.Men det är ju alltid en bra motion och stimulans.Vi har ett favvo kalhygge här hemma som vi ofta promenerar över.Dem äääääälllllsssskkkaaarrr det!Vi hörs framöver!

  SvaraRadera
 4. Off road Tanten sa03 mars, 2012 00:02

  - Carina vi har haft turen att ha noll med snö denna vinter. Därav att naturen är tramp/promenadbar annars hade det nog sett ut som uppe hos er....lervälling :-( Men håll ut våren dyker upp!!
  - Pia förstår vad du menar men både jag och hundarna njuter av att de kan springa lösa ;-)Går ju jämt i koppel annars på våra promenader i storstan. När man tränade hästar och de fick gå på långa tyglar var det för att de själva skulle hitta sin balans. In road eller off road alla sätt är bra så länge hundarna kommer ut från tomten och får promenader. Men om allt sånt vet vi ju alla tre ;-)
  - Patricia massor med billiga träningskläder åt folket :-)

  SvaraRadera