18 januari 2012

 

Dagens citat 100

Känns som det var länge sen jag bloggade men det är bara 5 dagar sen sist. När man jobbar mkt är det lätt att man försvinner in i sin bubbla med jobb-sova-jobb. Nu har jag klivit ur bubblan och – Hej världen!!

Halvvägs genom burken med Douxo pads. Och måste säga att jag är imponerad av dom. Många tror att det röda vid ögon och under nosveck är svamp. Svamp luktar illa och är ofta geggigt. Det röda är saltet i tårvätskan som missfärgar håret och gör det rött. På vissa bulldoggar rinner det mer ur ögonen än andra. Är håret missfärgat kan man aldrig tvätta bort det men man kan se till att det inte blir värre. Och så småningom bleknar det röda, nya vita hår växer ut. Eftersom alla mina ljuvliga juveler har förärats med vita ansikten har jag tvättat, tvättat och tvättat. Jisses om man visste hur många timmar man lagt ner!! Så mina nästa bulldoggar har jag bestämt ska inte ha en enda vit fläck i ansiktet * Ha ha…

Visst är det härligt när man gör ett riktigt brakfynd.

001

Sprang på ett par löpardojjor som låg och skrek – kom och köp mig.
Halva priset så det var bara att slå till. Känner jag inte för att börja träna till maran är skorna ursköna att bara promenera i. Man studsar fram som på moln….

Spott och fräs!! Visste först inte om jag skulle ta upp det för vissa människor är inte ens värda att bli irriterade över. Men har beslutat att skriva om det.
- först en fråga rakt ut i luften. Var ligger smärtgränsen för ett valppris? Och hur försvarar man sitt höga pris? Kanske om tiken eller hanen är premierad och har många CH titlar. Men om inte fallet är så och man ändå tar redigt betalt. Då ställer jag mig frågan - vad ska då de uppfödare som lägger ner tid att resa runt med sina hundar på åtskilliga utställningar och får bedömningar och vinster ett flertal gånger. Vad ska de begära 30 tusen eller 35 tusen????
Att människor som annonserar ut sina hundar inte fattar hur lätt det är att kolla upp om saker och ting stämmer. Är bara hunden registrerad i SKK finns all info där om utställningar, titlar, avkommor osv. Så komma med “vita lögner” håller inte.
Jag lyckades i alla fall irritera personen så pass att jag blev upp kollad och fick gratis reklam på blocket som –skit snackande uppfödare Ler

Passar på att slå ett slag för SKKs nya webbplats. Letar du hund eller har valpar till salu vänd dig dit.
intresserad_av_rasen_staende_200x207

Har köpt ett härligt tyg i vår lilla affär “Tygtokig” i Ystad. Eftersom det var bulldoggar på så var det ett måste att äga. Får se vad för skoj jag hittar på att sy.

005

Nästa gång ska jag köpa ett par m av detta tyg även det med bullar på.

004

Skola Tor och Fre. så det blir att sparka liv i de två hjärncellerna som har legat i träda sen när träffen sist.
Ett boxningspass i kväll och sen TV Mästerkocken innan det blir att lägga sig i tid. För 08.00 plockar syrran upp mig i morgon bitti.
Å hemska tanke våndas redan nu!!1 kommentar:

  1. Asics gör väldigt bra löparskor. Var nöjd med fyndet :)

    SvaraRadera