13 januari 2012

 

 

Dagens citat 101

 

I helgen blir jag solo. En annan är ju HB fri, hund och barn fri. Jennifer och dragit upp till stora huvudstaden med några tjejkompisar för att rå om Patricia över helgen. Bumlingarna ska till A och leva lantliv. Tror inte att det blir så mycket party med Tanten. Jag jobbar 4 nätter i sträck så svänga mina lurviga på någon rökig sylta är det inte tal om. Kan bara var gött att kunna gå ut genom dörren utan att behöva tänka på hur länge man blir borta.

Strålande sol bjöd det på i dag. Madison hade sin “låt mig sova dag” och jag bråkar inte med henne då. Hon har kommit till den åldern att hon får välja själv. För det mesta är hon pigg och alert när man drar iväg på utflykter. Men sen så kommer de dagar hon inte vill och då får hon bli hemma.
Knoll och Tott var som vanligt – alltid red(lösa)o
Straxt utanför Ystad finns ett strövområde där hundarna kan springa fritt. Ja jisses vad dom har sprungit.

001

002

008

Inte till att börja med. Då var tempot i normal takt. Men efter en stund fick de korn på någonting. Kolla Nellies fokus!

011

Från diket vi passerade for 1 hare upp och 5 m längre fram studsade ett rådjur upp. Båda hundarna for som skjutna ur kanoner efter bytet.
Klapp jakt med stort K.

015

Lyckades få hundarna tillbaka på inkallning. Jag kan ju inbilla mig det i alla fall. Ska sanningen fram så gav de nog upp och vände tillbaka för att de själva ville. Efter en stund flaxade en fasan upp och två harpaltar skuttade fram. Jakten var i full gång igen.

016

Men då fick jag nog. Muttrade något om jäk.. jakthundar och kopplen åkte på. Visst är det bra med självmotionerande hundar men till en viss gräns. De kan ju skada sig när de rusar som galningar över fälten.

020

Jag passar på att önska alla en skön och mysig helg. Och att ingen råkar ut för några olyckor. Det är ändå Fre. 13 Blinkar

1 kommentar:

  1. Härliga väldigt höstliga bilder! Är det månne så att ni skåne slipper vinterkyla å snö?

    God helg på er alla - denna söndag ska vi börja dagen med skidor både utför å planåkning, framåt kvällningen ska vi lira handboll!!!

    SvaraRadera