20 januari 2012

 

Vissa dagar känns bara så!

Dagens citat 67

I dag har jag deppat, svurit och surat. Fick besked att Nellie inte är dräktig. Man bygger upp planer och förhoppningar så visst landar man hårt när resultatet är negativt. Alla vet att parningar inte alltid tar sig av olika anledningar men i just den stunden man får besked – tyvärr inga valpar i magen känns det föga tröstrikt.
Nu får jag ta nya tag och se framåt. En jäkla tur att man är positiv i sitt tänk och tror att saker och ting så småningom hamnar på rätt plats vid rätt tidpunkt.

En skön helg till er alla….

8 kommentarer:

 1. Åh, så synd Yvonne! Jag har väntat på nyheter om Nellie! Livet går förstås vidare och jag hoppas att det lyckas nästa gång! Pussa vovvarna från oss i Piteå!

  SvaraRadera
 2. Tack snälla Elisabeth för din omtanke. Jag håller tummar att nästa gång blir det valpar :)

  SvaraRadera
 3. Ja du Yvonne jag vet precis hur du känner.. Nova var tom hon med, men det är bara att spåtta i händerna och ta nya tag..
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack Viveka. Så tråkigt med Nova. Yes bruden vi får ta nya tag och hoppas på bättre tur nästa gång. Kram

  SvaraRadera
 5. C som i iCe-gata21 januari, 2012 10:35

  Trist...besked... Lägg denna gång bakom dig - hitta på andra roliga saker att göra under våren. Så vips är tiden för nästa gång där och då är det "bara" att kavla upp ärmarna och... Vi håller tummar och klor för ett skojigare bulligare besked då!

  SvaraRadera
 6. Tack Carina :) precis fram med agendan o planera in en massa skoj så tiden rusar iväg. Har ju en massa länder kvar att besöka och ställa ut hund i ;)

  SvaraRadera
 7. Nej det var tråkigt,hoppas bättre tur nästa gång!

  SvaraRadera