10 januari 2012

 

Dagens citat 66

 

Jag testar 1 2 1 2

När A var hos veterinären fick han tips om ett nytt medel att rengöra veck med. Jag hade aldrig hört talas om detta. Skulle tydligen fungera alldeles utmärkt mot svamp och furunkelos också. Kanske är det ett “mirakel medel” vem vet?

002 DOUXO cotton pads.

Det jag vet i alla fall är att det luktar riktigt behagligt om produkten. Ligger behändigt förpackat i små bomullsrondeller.
Doften påminner om jag tror det hette Björnklister. Det man hade i skolan när jag gick för sisådär 100 år sen *Ha ha…

Jag plus några andra trogna bulldoggsfreak där ute har testat det mesta som lovar guld och gröna skogar. Men tyvärr är många medel på tok för starka i både lukt och styrka.
Det kanske redan finns någon som har testat Douxo och kan ge feedback. Jag kommer att pröva hur de fungerar på att rengöra ögon/nosveck.
Återkommer med testresultat lite senare….

Dagens citat 13

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag har prövat ALLT som ska vara bra för nosvecken! Tycker precis som du att det är för starkt och luktar allt för mycket. Fick tips av veterinär att plastikoperera min tik, något vi får överväga men det hade ju varit enklare att ha bomullspads. Ser framemot att få veta hur medelet verkar. Hoppas att det är bra.
  MVH
  Marita Fotmeijer
  Göteborg

  SvaraRadera
 2. hej brukar läsa din bullblogg.jag har själv 3 bullar och jobbar på djurapotek så man blir lite av en expert på egenvårdskrämpor.De där padsen gör man själv mycket billigare med en flaska klorhexidinlösning (20kr) och en knippe bomullspads.Det går också bra att tillsätts lite alsollösning (luktar då ättika) Ett bra sätt att spara kronor. MVH Ulla

  SvaraRadera