20 december 2011

 

Dagens citat 41

 

I söndags for jag och Nellie Pirelli mot Smålands djupa skogar. Inte så mycket som en snöflinga har det singlat ner från skyn MEN självklart och givetvis såg jag hur det virvlade något vitt i luften straxt innan det var time för “take of” Nu blev det varken snöstorm eller några andra konstiga väderförhållanden på färden upp mot Gislaved.
Framme blev jag så väl omhändertagen med både middag, vin och en massa hundsnack. Fick även möjlighet att klämma och pussa på ett gäng ljuvliga bullebarn. Jag och Nellie fick övernatta i en stor och bekväm dubbelsäng. Hade jag kunna hört mig själv gissar jag på att Nellie och jag snarkade i kapp. Stort tack till Stig & Irene.
Den utvalde föll Nellie i smaken och nu är det några veckors väntan innan domen faller. Dräktig eller inte dräktig det är frågan?
Men som den sanna optimist jag är finns det bara ett svar….

I söndags hade Adrian 1-års kalas som jag tyvärr missade pga. min resa. Men han kommer att vara här på Julafton så jag får rå om honom då.

028

061

063

Sol, man har nästan glömt hur det låter och stavas. Men i morse när jag körde hem från jobbet dök den upp på himlen som ett stort rött eldklot. Och den har förgyllt vår tillvaro hela dagen i dag.

005

014

008

012

026

I kväll är det inplanerat lussebulls bakning. Jag gör en dubbel sats på en gång när man ändå är i gång. Lussebullar försvinner lika fort som smör i solsken här hemma. Och visst är de sjukt goda.

Känner av min nacke och en viss värk i kroppen. Gillar det inte. Det brukar betyda trubbel med andra ord sjuk!! Får hoppas att det bara är en släng av sömnbrist, julstress och gnällig Tant.

1f3496f40b8b48f05f676b9f63674908

 

4 kommentarer:

 1. Håller tummarna för puppies och ser fram emot lussekatter på torsdag :)

  SvaraRadera
 2. Smaskit värre på flera håll tycks det som!Hoppas på valpar nu!Ta det lugnt nu Yvonne!Du behöver jobba nu så du kan vara en massa ledig om två månader!

  SvaraRadera
 3. Då hoppas vi en feminin variant av Nils Karlsson pyssling hos er... en lagom tjock Nellie i sina bästa dagar... på smällen, en påse bullar i ugnen,(lussekatter - näää - det vore märkligt...) på tjocken, i väntas tider, på jäsning, go trind å gla´ kexchokla´, önskar er allt gott å väntar med spänning in Hamlet svaret - att vara eller inte vara... Självklart att Vara - eller hur!!!???

  SvaraRadera
 4. Å ett Jääääätte-Grattis till 1-års Jubilaren!!!!

  SvaraRadera