08 september 2011

 

Rapport från en sjukhussäng!!
DSC01692

Så var det tratt på igen eller den uppblåsbara kragen. När hon har den sistnämnda på går hon under namnet Bojan.
DSC01689
Jag hoppas, hoppas verkligen att detta är sista gången vi behöver komma tillbaka till Ida. Både för min och Nellies skulle. För att muntra upp sjuklingen och på samma gång ha henne under uppsikt fick hon följa med på middagen i går hemma hos Therese och Martin.
DSC01699

DSC01708

DSC01695

Maten var som vanligt toppen och solstrålen Adrian hade enmans show och skrek högt av glädje över Nellie. Vilket inte uppskattades av damen i fråga * Ha ha….

Gissa vems rum Ler 

DSC01701
DSC01702

Eftersom det var onsdag kikade vi på True talent och konstaterade efter att ha sett starten av Idol att TT är lite segt. Men det kanske hostar upp sig längre fram. Nellie tyckte ingenting till en början hon var som Schweiz neutral.
DSC01726
Men ser man på hennes kroppshållning kan man nästan bilda sig en uppfattning vad hon tyckte när programmet hade rullat på ett tag.
DSC01727

Nu startar min långa jobb vecka. Är bara att kavla upp ärmar och sätta igång.

1 kommentar:

  1. spökskrivaren....08 september, 2011 16:02

    Nellie Pirelli e man inte i hatten så kan man vara i tratten... oxå ett sätt att se ut på sin tillvaro. Hoppas verkligen det var sista gången du behövde träffa den Goda Ida - inte ida och inte någon annan da... Hoppas verkligen du fick ta del av den goda maten som serverades och glassen och chipsen och... Adrian - den lilla strålande mannen - tips från coachen - håll honom kort annars är risken att du får agera ponny vilken dag som helst!

    SvaraRadera