06 september 2011

 

Nellie har kontroll av sitt skadade öga i dag hos Ida. Är alltid stressat att ha sin hund hos veterinären även om jag vet att Ida är bland de främsta i landet på ögon. Man glömmer i bland bort att Nellie bara har syn på ett öga för hon hanterar det så bra. Det är ytterst få gånger hon går in i saker och psyket är det samma som dagen hon föddes. Just psyket sa vet. kunde ändras eftersom synen försämrades och hunden kunde bli ängsligare. Men nix pix …..

Under tiden Nellie är hos Ida har Douglas och Madison min fulla uppmärksamhet. Nellie har alltid varit en diva. På gott och ont tar hon stor plats och hon har alltid gjort så. Därför blir det bra med lite kvalitets tid för de andra två när hon är borta.
11 aug (2)

Trots mulet och blåsigt väder drog vi iväg till stranden. Såna här dagar är den härligt öde och hundarna kan springa lösa.
DSC01684

DSC01677

DSC01674

DSC01678

Vi hade en härlig tur på stranden och båda hundarna fick Hattifnatt sjukan och for omkring som vildar längst sanddynerna. På väg tillbaka till bilen stötte vi på en man som också var ute i blåsten. Han stannade upp och sa: nämen vilka intressanta hundar du har. Fniss, ja bulldoggarna har kallats för mkt men aldrig intressanta.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar