24 augusti 2011

 

Får jag presentera våran alldeles egen Top Model

Douglas p..

I Maj var Douglas på ett modell jobb i Västra Hamnen, Malmö för företaget Panduro. Han kommer att förgylla insidan av deras höstkatalog och även hängas ut i butikernas skyltfönster. Inte kroppsligen men hans bild Blinkar Företaget finns i hela norden plus England, Frankrike, Holland, Tyskland, Island och Färöarna.
Lite skvaller från backstage… Douglas tyckte den vackra storpudel tiken var snygg. Och det var inte alltid vi hade hans fulla koncentration när hon satt vid sidan om.

Dagens blogg kommer enbart att handla om Douglas. Nu är det hans stund att glänsa.

 

3 kommentarer:

  1. Skitbra jobbat Dogge!Men en sak bara...Du e inte så manlig du heller som bär röd polo!!!!Hälsningar en avundsjuk Aron.

    SvaraRadera
  2. Wow en sådan skönhet du har vid din sida!!! Högbent, välfriserad, rosa och fluffig... hehe... Nellie och Tanten på rosa moln - vad är väl det mot en äkta rosa skönhet!!! eeehhh... fick du till en egen date med henne denna där?

    SvaraRadera
  3. Jag la in stora charmen på den vackra damen. Men hon var lika högdragen som hon såg ut. Hon vred inte ens på huvudet. Hur fasiken är damen funtat som inte föll för mig? Det enda hon tjatade om var att hon var sen till sin manikyr. Tjo vilket larv!!! Men har i efterhand förstått att hon säkerligen behövde glasögon förstår du Knodden. Ha de gott broder!!

    SvaraRadera