26 augusti 2011

 

Fy attan vad jag blir irriterad på folk som sprider smitta runt omkring sig. Utan någon som helst tanke på de krakar som blir anfallna av deras äckliga baciller. Just nu håller jag mig själv upprätt och min hosta i schack tack vare stora mängder Cocillana. Jag fasar redan för sängläget då tok hostan brukar starta. Så i kväll går min feta spark i baken till alla vandrande smittohärdar.

Det har varit storkok på Bruksgatan. Kycklinglever-hjärta får små puttra ihop med grönsaker i ca 5-6 min. Sen åker rubbet ner i mixern och körs till en lagom konsistens.

DSC01573

Pratade med Carina (Knodden, Myra) för ett par dagar sen. Är skönt att få en bekräftelse att man inte är ensam om att vara totalt tokig *blink* Vi diskuterade och upptäckte att vi hade en sak gemensamt. “Lika för alla” Om ett gäng hundar har varit i skogen så måste det andra gänget också dit. För annars blir det orättvist!! Sen spelar det ingen roll om hundarna vill dit eller inte, det ska vara rättvist och alla ska få precis lika mycket tid. Kanske därför som mitt liv mest består av promenader * Ha ha….
Det här med att det ska vara lika och ingen ska ha mer uppmärksamhet än den andra. Hänger det ihop med hur man var med sina barn och sen lägger över samma tänk på hundarna eller är man kanske bara en Crazy Dog Lady!!??

DSC01540

23 juli (13)

DSC01548

23 juli (9)

DSC01564

Passar på att önska alla en skön och bacillfri helg

 

4 kommentarer:

 1. är kanske hemma hela heljen,saknar mina pluttar

  SvaraRadera
 2. Rättvisa är vårt motto...26 augusti, 2011 21:21

  två hundar ger en promeTant - tre eller flera gör en till en vandrande pinne...

  Men den där kycklingrätten - äter du den ofta? ;)

  SvaraRadera
 3. Kan ju kanske inte uttala mig men om du e en Crazy Dog Lady så skulle dina barn inte komma i närheten av den tid du lägger på hundarna!Fick dina barn hälften så bra mat som Doggarna dessutom...

  SvaraRadera
 4. Vandrande pinnen ;)26 augusti, 2011 23:01

  *Ha ha behövde jag tillägga att storkoket var till hundarna. Fast en annan hade nog också kunnat tugga i sig det om man skippade mixern.

  SvaraRadera