08 augusti 2011

 

DSC01389

Efter en av dagens promenader råder det stillhet på Bruksgatan.
Gänget vilar och laddar upp batterierna. Det är vid såna tillfällen man blir lite lyrisk och tänker – sickna lugna & snälla hundar man har. Ett knippe till hade absolut inte varit några problem. Morsning efter att syskonen kvicknat till liv är det fullt ös och man har redan börjat planera hur annonsen på billiga hundar ska utformas * ler….

Jennifer har varit uppe i vår vackra hufudstad och hälsat på Patricia.
Med sig hem i resväskan hade hon paket till “brudarna” Ett par tjusiga märkes halsband från cani Amici. Tusen tack Jennifer & Patricia. Nu är brudarna snyggast i Ystad.
DSC01390

Några gröna fingrar finns inte på mina händer. Men en gör så gott en kan med att få till det. Balkongen är precis ett lagom stort projekt.
DSC01392 

En vanlig dag blev en ovanligt trevlig dag. Syrran o Linn skulle dra iväg till Jägersro och skrota runt. Fick förfrågan om att följa med. Och visst ville både jag och Jennifer det. Blev en trevlig eftermiddag som innehöll både middag på en thairestaurang och kaffe med glass på Burger King. Jag röstar för att såna dagar ska det finnas fler av.

Veckan som kommer innehåller en sak JOBB….
Men jag har en rolig sak att se fram emot i nästa vecka så förhoppningsvis gör det att dagarna rinner snabbt på och det blir den 18……

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar