26 juni 2011

 

DSC00836

I dag behagade Fru Sol att sprida lite glädje över mig och Ystad. Kvickt plockade jag fram en filt och gav mig utanför husets väggar
för att få lite färg på mina bleka kroppsdelar. Nellie sniffade misstänksamt på krämen och ställde sig på lagom långt avstånd. I fall jag skulle få för mig att krämen skulle smetas på henne.
DSC00842

Madison sniffade av hela gräsmattan strå för strå
DSC00874
La sig och solade ett tag med mitt ben som huvudkudde
DSC00857
Sniffade lite till och njöt av lugnet
DSC00871
Nellie höll sig i skinnet i sisådär 4 minuter.
DSC00872
Och Douglas var inte sen att haka på.
DSC00843
Börjar smått undra om hundar kan lida av någon bokstavskombination??!! Blinkar 
DSC00860
Paus och fred för en kort stund
DSC00882
När orken var återfunnen drogs leken igång igen
DSC00855
Men även de bästa blir trötta till slut och stillheten lägger sig
DSC00885

Någon annan hund som fäller? Douglas har kommit in i en grym ludd period. Den hunden fäller inte han luddar. Han har otroligt mycket med under hår. Har aldrig haft någon bulldogg tidigare som har haft hans pälsslag. Nellies päls är inte alls likadan, hennes är som Madison. Blank, kort och lite stickig.

Ska hem till syrran i kväll. Gick rykten på stan att hon skulle baka en sorts chokladkaka. Sånt får man inte missa….

2 kommentarer:

  1. Och ett tu tre fick Dogge nytt smeknamn: Ludde Lump ;-) Smakade kladdkakan bra? Funderar på att baka något inför finbesöket från Skåne. Kanelbullar går alltid hem.

    SvaraRadera
  2. Här har vi blandad kompott på pälsarna,men jag upplever att både Agathon och Aron har mer underull,kanske något manligt?Jag menar;Dem skall ju ut i kylan och leta mat åt tjejerna och familjen?...Jaja,här hemma e det lugnt och imorgon har jag hört att det står 27grader varmt på termometern.Det kommer bli härligt!Vi mår bra trots vila,vila vila pga av ett halt framben.Men det skall nog ge med sig inom kort!Sköt om er!

    SvaraRadera