29 juni 2010

Vi pustar i värmen

 

Madison & Haley höll sig inomhus under de varmaste timmarna. En av fördelarna med att bo i ett gammalt stenhus är att det alltid är svalt. Och vi har klinkers på alla golv så det gör sitt till att golven är sköna att vila på för hundarna.
010

012

Jag börjar sakta återhämta mig efter WDS och Nellie’s super placering. Nu får man ta nya tag och möta nya domare som kanske inte alls tycker man har en showdog. Men that’s the game.
018 

Sitter och slötittar på fotbollen. Hoppas Holland står som vinnare när det hela spektaklet är slut. Har lite svårt för Argentina…

Som den snälla Tant jag är rev jag ett helt gäng med hasselblads grenar till hundarna. De är helt tokiga i dessa blad :)
021
025
031
040
Har provsmakat men tycker de smakar bara vanliga blad!

I morgon ska jag utflykta med syrran och pappa. Vi pratade om att besöka Kaffestugan som ligger här i Sjöbo. Man betalar x antal kronor och sen får man äta och dricka kaffe hur mycket man vill. Låter väl toppen.

4 kommentarer:

 1. Jag misstänker att hasselbladen är lena när de glider när för strupen så det kanske killar skönt :) Det kalla klinkersgolvet hade varit toppen att ha tillgång till dessa varma dagar ;-D

  SvaraRadera
 2. Ny fin design och logga också :)

  SvaraRadera
 3. Här hemma drar sig hundarna in i sovrummet för vi låter persiennerna vara nere jämt där.Ja när det e soligt och när man inte tvättat fönstren på 100år så...Roligt att komma in hit och det har hänt saker med sidan igen.Översta bilden e ju supersöt!Kl e 10.30 och det regnar och varken Aya eller Aron har behagat vakna,undrar om jag skall ruska liv i dem!Ja då får vi se om regnet drar förbi snabbt eller om det håller i sig till helgen.

  SvaraRadera
 4. Carina, Knoddas och Myran30 juni, 2010 21:02

  ... het & snygg upphottning av hemsidan... Undrar vad hasselblad har för sammansättning? Antagligen en massa antioxidanter och annat nyttigt... Varm mage mot stengolv - hundar är klokare än människor! vi steker oss i solen så ögonen står i kors, huvudvärk framåt kvällningen... doggsen kyler sig - blir pigga framåt kvällningen, sugna på nya äventyr. Vi solare kniper med ögonen och letar efter hudvärkstabletter... vi har en del att lära!!! igen!!!

  SvaraRadera