27 juni 2010

WDS Herning 27 juni

I den här lilla “mansion” bodde jag en natt hos Charlotte Haugen. Säger bara WOW vilket ställe :) Det hade jag gärna velat stoppa i fickan och plockat med hem. Tusen tack Charlotte för sovplats, frukost, middag och fotografering under utställningen. Du är guld värd!!

001
012 
Hundrastgården gick inte av för hackor den heller
013
014
Och så en liten titt på köket
005 

Världsutställningen i Herning 27 juni
86 anmälda tikar
Domare Wayne Burton AU

023 
    *** Nellie 2:a i Chkl ***
 
026

Nellie skördar framgångar även i de utländska ringarna i år.
3a i Ökl på Cruft, BOB och Int CH i Neumunster och nu
2a i Chkl på WDS. Året är inte slut än och jag misstänker att
hon kommer få några bra placeringar till innan vi går in i
vintervilan.3 kommentarer:

 1. Stort, stort Grattis!!! Även om man alltid säger att man ska sluta när man ligger på topp - så - nääää...sluta inte - ni har säkerligen en massa härliga utställningsdagar framför er!
  Det lilla "mansion'et" är väl inte nödvändigt att ligga i din ficka Yvonne - posta det till mig, det går fint och får plats på tomten, ett besök av någon händig dynamit gubbe fixar det, och lilla huset på prärien kan bli ditt sommarställe som tack för besväret att gå till posten - adressen kommer i mail...
  I dag blir det sol och bad hos oss - har knegat hela helgen, så nu ser jag fram emot ett par slappar dagar i solstolen - det till idag blå/röd/vita skinnet ska få sig en dust...

  SvaraRadera
 2. Vilket flott ställe! :) Himla mysigt och snällt att du fick lov att bo där. Var sängarna lika hoppvänliga som på hotell ;) ?

  Framförallt.. STORT GRATTIS till en fantastisk placering! Way to go.

  SvaraRadera
 3. Gott att ha er hemma igen!Kul att du som åker så mycket bor där nere i skåneland.Med en sådan fin Nellie P så är det ju jättekul att du visar de svenska färgerna ner igenom!Jättebra jobbat,faktiskt en bedrift även från dig!Att åka så mycket MÅSTE innebära att något annat offras och du gör det sååååå bra!TOPPEN!Ses till helgen!

  SvaraRadera