30 juni 2010

 

Spöstraff till Sjöbo kommun….
Ja jag erkänner på en gång. Jag är numera en miljöbov. Kommunen har bytt ut alla soptunnor till de nya med sopsortering. Jag har 8 olika fack där allt ska delas upp. Jag säger tumme upp till sortering av papper, glas, plast och konservburkar. Men resten NEJ. Och all mat ska läggas i en pappåse som släng i tunna nr 1. Nu har väl miljöfantasterna i kommunen tänkt till riktigt ordentligt. Papp har ju INTE den förmågan att den släpper ut vätska efter ett tag. O nej, det vet väl alla. Och en tunna med gamla matrester som har stått i x antal dagar och surnat drar INTE till sig spyflugor som lägger ägg. O nej, vet väl alla. Varför är då min soptunna fylld av  vita äckliga larver som har rave fest!!!
De som har kommit på denna geniala ide’ har de bara missat sommarmånaderna. Att vi faktiskt har några månader om året med sol och värme. Hur tänkte dom där? Bara nyfiken…

I dag har jag plockat 2 vuxenpoäng. Fast i min ålder som redan är mer än vuxen får man kanske börja samla seniorpoäng. Senior låter betydligt trevligare än pensionär visst???
Nr 1 - jag plockade massor av kakor på Kaffestugan i dag.
Nr 2 - jag tittar på serien Miss Marple.
 image008-1

Hade ett trevligt kafferep i dag med Elisabeth, Pappa, Linn och Sebastian. Mellan mitt hysteriskt frossande av kakor och drickande av kaffe hann vi prata en hel del. När jag kom hem klippte jag gräsmattan. Lika bra att passa på medan kroppen fortfarande var hög på sockret efter kakfrosseriet.
Efter att jag vallat gräsklipparen var temperaturen precis lagom för en bulldoggspromenad.
005
036
022
048 
057 

I kväll åker gymdräkten, pannbandet och dansskorna på.
Jag laddar upp inför kvällens SYTYCD.

  

2 kommentarer:

 1. Ja då sitter vi bänkade igen.Va tycker du om det nya upplägget?Helt ok och kul att se lite gamla vänner från tidigare sesonger.
  Vuxen poäng? Säg som det är "Du ville ha valuta för pengarna".
  Ok Miss marple,det ser du bara för att KOMPENSERA So you think you can dance!

  Ett RIKTIGT vuxen poäng skulle du få om du hoppade av glädje för att kunna rädda jordklotet till nästkommande generationer,ja eftersoom du inte har nåt annat att göra efter att du hämtat morgontidningen,så passar det bra att kunna fixa lite med komposten!
  Kram...

  SvaraRadera
 2. Ha ha! Klockren bild.. Ms parple och kakor. Perfekt kombo ;-)
  jag dör av äcklighet om larvhistorien. Du måste ju avlida.. Skicka ett argt brev och hälsa från arg tant 50 :-)

  SvaraRadera