14 augusti 2013

 

Söndag 11 augusti och vi är på väg mot den Int utställningen på Sofiero jag och Therese. Med oss är alla tre brudarna med endast Chelsea ska ställas. Fick bli så att de andra två fick följa med eftersom de inte kunde bli ensamma hemma hela dagen. SMHI hade lovat regn men regnet lyste med sin frånvaro och vi var inte speciellt ledsna över det.

IMG_1908

Var tre tikar anmälda i juniorklassen. Var förresten Chelseas debut i officiella klasser på hemmaplan. Domaren var en ras-specialist från England vid namn Brenda Barnbury. Är alltid roligt att visa hund för domare som kan sin sak även om hunden inte faller dom i smaken. Chelsea fick fin kritik med Excellent och CK och blev andra bästa junior.

IMG_1913

IMG_1918

IMG_1919

I bästa tik-klass slutade hon som trea med ett R-cert endast slagen av Ch och junior tiken.

IMG_1930

Mycket mycket nöjd med dagen. Och kan man vara annat när solen skiner, utställningsplatsen är bedövande vacker, super trevligt sällskap, ett gäng snygga hundar i bagaget och en toppen placering på Chelsea.

På vägen hem stannade vi och rastade. Therese som stod för fotograferingen på sin nya kamera (30 års present) knäppte dessa ljuvliga bilder på mig och bumlingarna.

IMG_1941

IMG_1943

Nästa utställning är i DK i slutet av Aug. Då är det Chelsea och Hayden som ska dansa vänstervarv för en engelsk domare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar