11 april 2013

Vi for till Arlöv jag och syster med våra småttingar för att utställningsträna. Ja inte jag och syrran vi är ju gamla ringrävar men Ozzy och Chelsea. Sen är det nyttigt att de två får kampera ihop så att de lär känna varandra väl eftersom jag och syrran kommer att ha med de två på våra resor framöver.

Vädret bjöd på kyla blåst och kyla. BURRR!!! Trots att solen ännu inte hade gått ner började vi nästan att ångra vårt val av kvällsaktivitet p.g.a av den isande kylan. Fast vi var ju inte ensamma om att frysa. Alla andra tappra som slutit upp kring ringarna huttrade de också.

001

Småglina tycktes inte lida av det kalla vädret.

004

Träningen gick uruselt och Chelsea var bara fokuserad på marken där det låg hundratals kaninpluttar som hon ivrigt tuggade i sig. Hon tyckte mest jag var en jobbig Tant som med min pipigaste och gulligaste röst försökte få henne att titta upp och följa mig. Insåg till slut att det bästa var att lägga ner hela föreställningen innan min irritation började märkas. Vi tog till flykten in på Sydskånska Kennelklubbens fikarum där syrran bjöd på kaffe och ostfralla. Kvällens höjdpunkt!

010

009

Medan vi satt där och långsamt kände att våra kroppar började tina upp kom utställningen den 13.4 på tal. Hörde till min fasa hur någon sa att den skulle vara utomhus. Utomhus nu????? Och till råga på allt har de lovat regn både fredag och lördag. En solklar miss i planeringen. Eftersom jag är en frysprick och har långkalsonger fram till midsommar kändes helt plötsligt inte lördagens utställning så lockande. Men men vädrets makter är kanske med mig och jag vaknar upp till blå himmel, fågelsång och en behaglig temperatur utanför fönstret. Den som lever får se Blinkar

 

 

 

1 kommentar:

  1. Lycka till på utställningen.. med eller utan långkalsong ;-)

    SvaraRadera