04 april 2013

 

                          c10

I dag är ingen vanlig dag för i dag är det min födelsedag..Hipp Hurra

Detta år kommer bli super det känner jag på mig. Så säger jag om varje nytt och det brukar stämma men detta är något speciellt. Inte bara för att jag har en ny liten stjärna att ställa utan att saker och ting verkar rulla min väg just nu.
Har en massa roliga saker att se fram emot. Först ut är en inof utställning i Malmö för Chelsea. Veckan efter är det Boxnings SM där Patricia ska delta. Tyvärr och en gigantisk tumme ner kan jag inte vara på plats i Karlstad den 19-21. Varken pengar från plånbok eller någon ledighet fanns att plocka fram. Så jag får nöja mig med att sitta bänkad framför datorn och se live sändningen från “boxningsförbundet”
http://iof1.idrottonline.se/default.aspx?id=4784

Första helgen i Maj bär det av mot Oldenburg i Tyskland med hela bulldoggs ligan. Alla 4 hundarna ska visas så det blir mycket att göra men tusan så skoj. Chelsea går sista gången i valpklass och kommer att göra sin debut som junior på WDS drygt en vecka efter. Ska man debutera ska man göra det stort så varför inte göra det på Världs utställningen i Budapest Blinkar

Ja det var ett litet smakprov på hur planeringen ser ut hos mig fram till i Maj.

I dag deklarerade jag på nätet - Snabbt, enkelt och smärtfritt. Så nu hoppas jag att jag får en MASSA pengar lagom till midsommar Ler

image_1364938018638395

Inför resan till Ungern har jag beställt ett nytt koppel till Chelsea. Ska självklart gå i de svenska färgerna. Fick ett gäng med förslag men valde denna. Kommer att bli jätte fint till hennes guldfärgade länk.

Det fina vädret fortsätter och snön smälter i rasande fart, trots att det fortfarande är minus grader på nätterna.

002

027

017

Goda nyheter!! Orijen och Acana mitt favorit foder (och hundarna hoppas jag) är på väg tillbaka igen efter några månaders strul och trassel. En ny importör har tagit över så nu håller jag mina båda tummar att leveranserna hit till Sverige ska fungera.

 

loonapix_13635099963025021662

1 kommentar:

  1. Hoppla hoppla... Här har det ju hänt grejer uppdateringar i massor som jag missat heeelt.. Skoj att få se dina fina bilder som vanligt!

    SvaraRadera