03 mars 2013

 

Nordskånska Kennelklubbens valp utställning
Domare : Mikael Nilsson

Även denna morgon var det tidigt upp för mig och gänget. Fast det var bara Chelsea som skulle med och svänga sina lurviga i ringen måste de andra två upp och ut innan vi stack. Jag hade sån tur att Therese kunde smita från man och barn och följa med mig till Hässleholm. Var bra länge sen hon och jag var i väg tillsammans.
Det är sånt man kallar kvalitets tid Blinkar
Solen strålade från en blå himmel även denna morgon och vi kände oss taggade inför dagens utmaning.

Med god tidsmarginal klev vi in på Qpoolen i Hässleholm och letade oss fram till ring 5. Chelsea hade startnr 10 så väntan blev inte så lång innan det var hennes tur att bli bedömd.

025

015

Kritik: Välutvecklad med bra könsprägel, fint uttryck, bra nacke och rygg, ganska kort ö-arm, bra bredd över korset, bra benstomme och tassar, rör sig bra fram o tillbaka, lite styltigt från sidan (tror jag att det står) bra temperament.
Chelsea blev även i dag BIR valp. Härligt!!!

I dag tyckte nog Chelsea att utställningen var mer i hennes smak. Inomhus där det var varmt och skönt och ett golv som inte dammade eller luktade hästskit. Så liten och redan på gränsen till diva. Hm hur ska detta sluta Blinkar

Efter bedömningen var det bara att luta sig tillbaka i stolarna och invänta gruppfinalen. Vi väntade och väntade. Chelsea var som vanligt en klippa. Hon vilade sig i form i sin bur och var hur nöjd som helst. Finns det något som kan få den hunden att tappa fattningen?

044

039

Blev ingen grupp placering i dag men ytterligare ett träningstillfälle för Chelsea att få träffa främmande hundar på närmare håll.

Liten trött vovve pustar ut efter dagens slit

002

1 kommentar:

  1. Chelsea är redan mamma Nellan upp i dagen! :)
    Grattis.

    SvaraRadera