14 februari 2013

 

              2013

Ja nu var det i och för sig ett bra tag sen vi bytte år men strunt samma för det var länge sen jag bloggade. Det har hänt både roliga och mindre roliga saker sen tolvan gick över till tretton. Men jag har valt att bara lyfta fram de roliga. Först en liten snabb återblick till nov 2012. Chelsea gör debut i utställningsringen och inte vilken utställning som helst. Vi dvs jag, Chelsea och en med och övertalad A åkte till Danska Bulldoggsklubbens Julutställning med sisådär 70 anmälda bulldoggar. Chelsea gick i Baby klass (3-6 mån) Hon hade precis fyllt 3 månader.

001

För första gången ute ensam i den stora vida världen men hon skötte sig med bravur. Och att sitta i en bur var inga som helst konstigheter.

041 a

10 små brudar var det i klassen där en av dom kom ända från Holland.
Chelsea var den yngsta i gänget och de andra verkade vara luttrade utställnings veteraner.
Att orka stå still var det lite si och så med. Men man kan inte begära för mycket av en liten plutt. Så det var helt ok att hon använde mina händer som en tuggleksak.

047

Domaren som för övrigt var en dam från England hade bara lovord över Chelsea. Hon kluckade glatt klappade sig själv på sin runda mage och sen på Chelseas lika runda mage. Vet inte om det var deras gemsamma storlek på mage som gjorde att domaren ville ha Chelsea på en toppen fin tredje plats *ler*

Tant klarar det galant…

011

Förra terminen gick jag från boxning till kickboxning. Saknade sparkar och kände att jag hade bättre nytta med kick träningen än med boxning tillsammans med karate träningen. Bilden ovan är i och för sig från ett privat boxningspass med Vanja som syrran bjussade på. Tack syster!!

031

Men här tränas det kickboxning. En fasligt massa skydd har man på sig tycker en annan som är van att bara träna i en vit “pyjamas”

Den 2 februari bar det av till Baltiska Hallen i Malmö. JKA’s Riksmästerskap skulle avgöras.

074

Efter två raka vinster stod det klart att jag skulle upp i final.
Fick första poängen med blev ofokuserad och motståndaren fick in ett poäng. När matchen var slut stod det lika och det blev förlängning med en minut. Tack och lov var min motståndare betydligt tröttare än vad jag var så jag hade en chans att kunna attackera. Hon var mycket längre och såna är svåra att komma in på eftersom deras armar har en lång räckvidd men den sista poängen stod jag för så
2013 års RM vinnare i kumite 1-3 kyu var Yvonne Axling.

079

Förra helgen stuvade jag in en syster med tillhörande barn plus 3 hundar i min fin fina bil Robert. Vi skulle till Fredericia och dansa runt i ring med våra hundar. Chelsea skulle göra sitt sista framträdande i Baby klass.

Baby klass 1

Var tre små loppor i klassen och en ensam liten kille i sin klass.

Domare Laurent Picard 2
Tjoho och tjohej domaren ville ha alla baby-valpar uppe på bordet. Funkade över förväntan och jag tackade mig själv att jag smygtränad på bord när vi varit hos veterinären på div. undersökningar och vaccinationer.

Chelsea dansade till sig en vinst i sin klass och blev dessutom BIR
Stolt och glad som en speleman var jag förstås !!!

BIR Baby klass 3

Hipp Hipp Hurra!!!! Världens bästa Madison 8 år i dag 1/2-2013

6 februari (2)

Chelsea och mormor Madison

6 februari (3)

2 kommentarer:

  1. 2013 har trots diverse motgångar börjat väldigt bra med hundkalas, segrar på tatamin och även i ringen med lillbullen. Snart är det dags för mormor Madison. Heja heja!

    SvaraRadera
  2. Kul att se er på banan igen önskar en snarkande Madison o snart likaså Husse

    SvaraRadera