02 april 2012

 

Dagens citat 119

En känga till er alla som inte kan hantera sprit. Mitt råd; ge fan i den då!!!

På tal om sprit så for jag en tur till Tyskland i går med pappa. Han skulle fylla på sitt förråd (som konstant är fullt, men det tror inte han *Ha ha..) och jag hängde med som sällskap. Resan gick snabbt och smidigt och inte behövde man anstränga sig ett dugg förutom att flytta sin kropp i och ur bussen. 06.40 stack vi från Ystad och 17.00 var vi tillbaka. Blev bjudna på dricka och två frallor.
007

Satt som en smäck för som vanligt hann jag inte med någon frulle innan jag lämnade Bruksgatan. Ett litet minus var att det fanns inget kaffe att köpa ombord. Men det styrde jag upp genom att kränga i mig en stor kopp på båten över till Tyskland. Bussen körde ner till Bordershop i Puttgarden där vi fick cirkus 2.5 timme till shopping. Milda Matilda har väl aldrig sett så mycket “dricka” i mitt liv. Man blev nästan onykter av att bara se alla flaskor.

010 011

Pappa handlade för glatta livet medan jag höll hårt i plånboken. Men 4 flaskor vin, ett flak cider, 1 kartong salt lakrits och 1 kartong med choklad kom jag hem med i alla fall. Tjoho man är vild och galen Blinkar

013 Provsmakning fanns det på allt från vin till whiskey. Hallå där Sverige kanske nåt att ta efter??
Hittade min nästa parfym jag ska köpa. Har genom åren lopp varit helt förälskad och trogen till Gucci nr 3. Men tyvärr så slutade dom att tillverka den och jag har inte hittat någon riktig ersättare. Men det tror jag att jag har gjort nu.

Fasiken så det sög i “utställningstarmen” när vi passerade Öresundsbron och fick sikte på Köpenhamn. Då önskade jag att syrran och hela hund ligan var med och vi var på väg mot Tyskland och någon rolig utställning.

001
Mat o shopping (3)

Glass i stora lass (4)

DSC00713

I dag har vi haft ett riktigt april väder.

sun10det började så bra men övergick till snen

men sen tog våren sitt förnuft till fånga och bjöd på sol igen.

Nu har jag en lång jobbvecka att blicka framåt emot. Hela påsken kommer jag att jobba men det genererar till klirr i kassan och det väger tungt.

 

3 kommentarer:

 1. Oj va kulig resa du gjort!Tycker allt att du shoppade bra trots allt.Är det billigt eller bara billigare?
  Jag skall oxå jobba men vet inte ännu hur mycket,det är osäkert om vi har stooora volymer.Annars funkar det bra med att bara vara hemma och elda och plantera lite blommor eller nåt.Vi skall fälla lite träd en av dagarna.Supermysigt!

  SvaraRadera
 2. Tysklands resande Tant sa02 april, 2012 15:11

  Det är riktigt riktigt billigt att handla sprit/öl/vin i Tyskland om man jämför med bolagets priser. Ett flak med cider (Rekordelig) tror det är 22 burkar kostar 100 kr. Samma pris för ölen. Men just nu prioterar jag att lägga mina pengar på viktigare saker typ hundar hundar hundar *Ha ha...En påsk hemma med eldning ops ops Pia!!! bör du kanske låta bli ;-) låter hur mysigt som helst.

  SvaraRadera
 3. Aha,inte undrar på att du kan åka på alla utställningar,du spar in på spriten!!!Vilken bra ide´!Ja då kanske vi ses på specialen trots allt,hahahahahahaha!

  SvaraRadera