12 mars 2012

 

429225_375740179112435_145615502124905_1369092_2125985507_n

Just nu känns det lite så angående skola och studierna. Tyvärr tycker jag att utbildningen inte helt håller måttet. På våra när-träffar är det  korvstoppning på hög nivå. Jag undrar om lärarna vet att hjärnan bara kan ta in en viss mängd med information och sen pratar de för döva öron. Är lite andra saker också som jag inte är nöjd med. Men sista lektionen är i mitten av maj och sen är det SOMMARLOV, hm hoppas jag om man inte får någon otäck “översommarenuppgift” Blä!

Helgen har varit mycket trevlig. I lördags drog jag, syrran, Linn och Jennifer iväg till Jägersro för att slå ihjäl lite tid i butiker och självklart det viktigaste fika!! Blev en hasselnötslatte och en varm kycklingmacka. Satt som en smäck.
Hittade en tröja på barnavdelningen som jag bara måste ha. Hade turen att den fanns i strl. 170 så den fick följa med hem.

001

Vid sidan om min boxningsträning har jag då och då fallit tillbaka till karaten. Den ligger mig självklart varmast om hjärtat eftersom jag har tränat där sen vi flyttade ner till Skåne och haft så jäkla mycket skoj med klubben. Både Jennifer och Patricia har tränat och tävlat tillsammans med mig. Men när man ser till den fysiska träningen finns det inget som slår boxningen. Hur som så dök jag upp på klubben för två veckor sen och i går tävlade jag i Landskrona cup. Hm undrar hur det gick till?? *Ha ha…
Tävlingen gick bra och är ganska nöjd med mina insatser. I finalen ledde jag och hade bara kunnat dansa klart mina två minuter så hade guldet varit mitt. Men i stället slarvade jag och min motståndare satte ett poäng. Hon avslutade med en spark som tog jävligt illa över vänster njure. Död åt den som rör min vänstra sida i dag Ledsen Jag trodde hon skulle bli varnad för den sparken. Det blev hon men hon fick även poäng. Over and out. Men jag ser den inte som en förlust utan som en fin andra placering.

002

Som vanligt plockade Ystad Karateklubb många medaljer.
Här ses damlaget i Kata och kumite.

003 1

När jag traskade ut genom dörren från mitt arbete i morse möttes jag av ljumma vindar och en sol. Kan man få ett bättre mottagande, nja jo från ett gäng glada bumlingar. Efter att jag tryckt i mig lite frukost drog vi ner till stranden.

033

En rolig grej är att jag ska åka på SKEB’s utställning eller bulldoggsspecialen som den kallas den 17 maj i Kinnekulle. Och jag ska ställa alla 3 hundarna. Så nu är det hård träning inför Madisons comeback i ringen.

- pust o stånk! Vem kom på denna idi…. iden?
002

- nej nu får det vara nog!
003

- måste finnas ett bättre sätt att komma i form
004

- självklart alger. Jag är klok som en bok
011

- alger finns i hur mycket hälsokost som helst
016

- ser ni jag är snygg som en modell
024

- och snabb som vinden. Får jag hem och sova nu?
025

Nelli Pirelli och Dogge Gogge at the beach

036

046

047

045

038

I kväll hade jag tänkt att trava ner till boxningen och köra ett litet soft pass. Inga hårda kroppsslag här inte det tillåter inte min vänster sida. Det blir nog en date jag och säcken. Lugnast så den slår ju inte tillbaka Blinkar


 

2 kommentarer:

  1. Grattis till vinsten! Kaxigt jobbat efter två kumitepass i ryggen. Du sätter ribban högt :) Och nästa gång med lite mer mat i magen så kanske benen hänger med också.

    Skrattar gott åt bilder på Madison på stranden. Bildtexten stämmer så bra med hennes ansiktsuttryck ;-)

    SvaraRadera
  2. tror inte mamma vet vad mat i magen eller vatten är:):)

    SvaraRadera