22 november 2011

 

388961_276574512379442_177516312285263_702550_1195278068_n

 

Visst blev bloggen fin i sin pepparkaksfärg. Tyckte det passade bra nu när det snart är första advent.
Gänget är samlat igen. I morse hämtade jag upp Madison plus de andra två som hade spenderat natten i Sjöbo. Hade en tid på bilverkstan direkt efter jobbet i morse och visste inte hur lån tid detta skulle ta. Så vovvarna fick sova hos A.

geyb67

Säger jag till mig själv. Min hals känns inge vidare och en tråkig irriterande torrhosta har bråkat med mig hela natten på jobbet. Jag avskyr att vara sjuk så hoppas verkligen att förkylningen vänder och inte blir värre.

När jag blir miljonär ska jag köpa en sån bil !!!

003

Inte den första för det är min bil utan den som står bakom. Det är en Renault Trafic med plats för 9 personer. Tar man bort det sista sätet har man ett helt hav av utrymme att ha hundburar och packning på. Jag smög runt och inspekterade bilen ordentligt så det är ett under att ingen ringde polisen för misstänkt stöldförsök * Ha ha..

I förrgår var jag Nellie och Douglas ute på en strandpromenad i den karga vinden. En fördel då är att man har stranden för sig själv.

053

047

049

064

061

Jag tycker det är viktigt att visa upp att mina hundar inte bara lever ett liv i en bur på utställningar. För även om man har det som intresse måste hundar få vara hundar. En bra utställningshund för mig ska inte bara vara snygg den ska vara rörlig och tycka livet är toppen. Att få hundar som kan kombinera allt detta är mitt mål. I bland blir jag lite fundersam när jag ser bilder på FB. Många fina hundar i utställningsposer men alltid i den posen. Gör inte hundarna något annat? Eller tycker inte människor att det är värt att fotografera sina dyrgripar i andra sammanhang än på utställningsarenan? Jag blir lite brydd och lägger pannan i veck Hm!!

LEDIG gött gött….. fast inte så länge. Tackade ja till ett extra pass på torsdag em. Mer pengar är aldrig fel. Och jag behöver massor av den varan nu när bilen ska lagas.
I kväll blir slöa i soffan framför Tv och Top Model. Lagom nivå efter 4 nätters jobb och en hals som svider.

 

2 kommentarer:

  1. Vad är det jag hör? Svider det fortfarande i halsen? Nu får trycka i dig lite ingefära och c-vitamin, halstabletter och vitlök. Inte nödvändigtvis i en och samma tugga...

    SvaraRadera
  2. Vi är av samma åsikt där Yvonne.Jag röstar för fler bilder på Bullar som gör nåt,även om det bara e i skogen eller på stadspromenad eller i trädgården bitande på en pinne.Bara det e NÅT!Vill ju tro att det handlar om att man inte gillar att fotografera så mycket som vi gör men tanken i det där vecket i pannan drar ju mot;Gör hundarna aldrig nåt annat?Hahhahaha,vi får fnula vidare på detta!

    SvaraRadera