01 november 2011

 

 

Dagens citat 16

 

Dagens halloween citat 31

Även här har miljötänket fått fäste Blinkar

005

En toppen lyckad Halloween middag blev det. Debutkockade både kalkon och pumpa paj. Allt gick att äta och kalkonen var näst intill renskrapad så våra gäster gillade maten. Båda kockarna dvs Tant som ser ut som en svamp och Jennifer. Vi får klappa oss själva på axeln och säga Bra jobbat!!

Här följer lite bilder på vår trevliga söndag

001

002

007

020

027

032

011

I går utflyktade vi till Svedala. Hade fått nys om att Miljögården körde outlet försäljning. De sysslar med allt inom heminredning från kuddar till prydnadssaker. Å mycket snyggt hade de också. Fick nästan en släng av “Ullareds sjukan” och ville ha allt. Tur att man lyckades besinna sig.
Jag köpte i alla fall kaffekoppar och fat. Gamla hederliga koppar. Tänkte på det i söndags när vi var många här på middag och jag ställde fram muggar i olika färger och utförande att det inte såg roligt ut. Och så hittade jag fina lagom stora på outleten snacka om flyt.

001

002

Färgen på den undre bilden är inte riktigt ok de är ljusgröna som på den övre bilder. Visst påminner de om den fina servisen Amadeus?

Ska ge mig ut i dimman i dag och fotografera lite var min plan. Så förhoppningsvis finns den lite nya bilder på bumlingarna i morgon på bloggen.

big hug

 

 

2 kommentarer:

  1. Det ser JÄTTEMYSIGT ut på bilderna!Även kopparna ser JÄTTEfina ut!Vad va outlet priset?Dimmiga Bumlingsbilder kan ju inte bli annat än bra så njut av dagen med kameran!

    SvaraRadera
  2. Annika Fernandez03 november, 2011 06:45

    Som vanligt, bra bilder på doggarna, men vilka fina koppar du hittat, mysiga....

    SvaraRadera