27 oktober 2011

 

Dagens citat 21

 

Är man så där äckligt nöjd över sig själv eller??
Fick besked i dag från en av mina lärare att båda mina tentor är godkända. Hipp hipp hurra Tanten jublar och slår kullerbyttor. Första ämnet (Återhämtning) fixat och klart nu återstår bara si så där 100 till innan man kan kalla sig Klok i bok Tant.

images

Bilen var på undersökning i dag och det gick nja nja kanske ganska bra trots allt om man tänker på hennes ålder och hur många hundratals mil hon farit runt mig mig och hundarna. Hur som så lyckades killen med stetoskop och pannlampa hitta något knas på någon skakled eller vad tusan det hette. Någonting var inte helt ok i alla fall så jag och bilen får visa upp oss igen i slutet av Nov. 

Efter uppvisning av bil for jag iväg till frissan. Välbehövligt mycket välbehövligt!! Ny frissa och Tanten kan nu presentera sig som

fru-svamp_15332977 Fru Svamp * He he…
Blir nog bättre om ett par veckor när den värsta permanenten lagt sig och håret lyckas växa ut ett par mm till.

Varför kan aldrig en bulldogg tugga som normala hundar på ben. I alla fall inte mina. Kände mig lite så där extra snäll i dag och köpte 3 ben till bumlingarna när jag var i djuraffären och handla foder. Finns det brukar jag köpa märgben men nu fanns inga så det blev vanliga ben. Efter 10 min kräks Douglas ner hela soffan minst 2 ggr. En bit av knuten på benet har han slitit av och svalt!! Blev nästan en Heimlich manöver på honom. Blev livrädd och benen åkte bort i rasande fart. Usch och fy.

Här är lite bilder på busfröna när de är bara små bumlingar

23 april Douglas

16 april 1

16 april 13

24 april Douglas

24 april Ella 3

24 april Nellie 3

25 april 9

27 april 2

27 april 3

Underbart ljuvliga Rött hjärta

 

 

3 kommentarer:

 1. Klart du ska vara nöjd med dig själv! Bilen nästan godkänd och du själv med en Ok stämpelfrisyr och guldstjärna...klassens ljus som adept!!!

  Tur att Dogge kastade upp knuten i det läget är det helt ok att soffan får sig en duvning med skurborsten efteråt;)

  Apropå ben och hundar... så säger min veterinär att hon aldrig skulle ge ben vare sig märg eller annat till sin hund och never ever nå't med knut eller knöl på! Det ska tydligen inte alls vara ovanligt att de lyckas gnaga sönder även dem och dessa ben flisor ska vara precis lika farliga för hunden som andra ben!!! Så här får jyckarna nöja sig med tandstenstuggisar så ere... Minns med fasa när jag håvade upp ett sånt där slemmigt oxhundsben ur halsen på Mr Knodd... inte kul någon enda dag i veckan - jag lovar!

  Ha en härlig helg!

  SvaraRadera
 2. Jösses Yvonne... var hittar du alla skitroliga quotes...Hahaha... Kanonroliga!

  SvaraRadera
 3. Grattis till tentorna! :D Snyggt jobbat. Du ska ju inte ge ben till bullarna.. De är så obehagliga. Bläääääää.

  SvaraRadera