30 augusti 2011

 

Ledig ända till Måndag 5 sept. kl. 21.30 hur lyxigt känns inte det på en skala? Efter förra veckans jobb med 6 nätter av 7 är min lediga vecka som balsam för knopp & kropp.
Gänget från Bruksgatan är återförenade igen. Och gör de saker de är absolut bäst på.

DSC01598

DSC01600

DSC01597

Regn har vi haft i massor och mer ska komma. Denna sommar fick verkligen ett abrupt slut. Och jag plus Pirelli som ska “göra” Öland.
Öland är en sån utställning jag brukar försöka att åka till. En vacker utställningsplats på Böda strand alldeles nere vid havet, lagom långt att åka, lagom med hundar, och vädret brukar vara SOL SOL SOL… men det undra sa flundra om det blir i år. Hur som så sticker vi Fredag em. och stannar över natten på ett boende straxt innan brofästet. Bedömningen startar sen kl. 10 på Lördagen och jag tror att det är 20 hundar innan det är time för bulldoggarna att äntra ringen. Skönt då kan man ta lite sovmorgon.

I helgen är det Eurodogshow i Leeuwarden. Känns lite pyrt att inte vara på väg ner. Men 1700 kr i anmälningsavgifter plus hotell plus bensin plus färja plus mat plus div.annat kändes inte helt OK. Jag får satsa på det till nästa år då den går i Österrike. Eller var det kanske WDS? Hm!!

18 maj (2)

5 kommentarer:

  1. C, Mr K, Y-M, R & D30 augusti, 2011 17:51

    ojojoj en sån lång ledighet!!! Vad ska ni göra då?
    Sova, vila, äta, sova, promenera, sova, vila......men innan dess Öland! Va kul!!! Då får ni öppna fönstret och låta hår och öron fladdra för vinden när ni åker över bron :) Hare gott och njut av resa och ledighet - vi håller tummar och klor!

    SvaraRadera
  2. Härligt!Som en semestervecka fast ändå inte!Vadå lagom med hundar 5st Bulldoggar anmälda!!!???Det trodde jag inte Yvonne!Kör så det ryker så du får nån fin bamserosett att hänga upp på Wall of fame!Lycka till!

    SvaraRadera
  3. - Carina törs man låta håret fladdra för vinden. Risken finns kanske att man blir mer urblåst än vanligt ;)

    - Pia nja jag menade inte riktigt antalet anmälda bulldoggar utan i det stora hela. Är skönt med space mellan och i ringen. På Sofiero utst veckan efter brukar det vara tjockt. Ett år hade vi en ring som var snudd på 1x1 m. hur kul var det att dansa runt i den :( Bara för antalet är få behöver inte betyda att det går bra. Gillar inte domaren vad han/hon ser så spelar det ingen roll om man är ensam eller 45 st. Men första 2:a på Haley fick jag just på Öland när hon gick för sitt Championat. Tror att det var 3 eller 4 hundar anmälda!!! Nu dansar jag soldans fram till helgen och hoppas att "vi hade i alla fall tur med vädret" ;) ;)

    SvaraRadera
  4. Ja det e sant Yvonne.Stressande när man känner dem i den andra ringen,deras ända snudda vid ens egen! :) Skall nog ändå mycket till för att en championtik med det balanserade utseende som Nellie har att åka ut med ändan före.Tror på er!Ha en härlig utst helg!

    SvaraRadera
  5. GRATTIS till ännu ett Nellie-BIR!!!! Är enig med dig - att tro att det går både bättre och lättare för att det är få hundar anmälda...njanejnix... Näää, då kan man ju verkligen börja fundra på om "domaren dömer din hund för dagen".... Det ska ju inte spela ngn roll om det är 2 eller 52 på plats - är din hund en dogg i den domarens smak så vinner den båda gångerna! Kör hårt i Gruppfinalen, vi håller tummar och klor!

    SvaraRadera