21 juni 2011

 

Morgon alla där ute. 

 


Just nu finns tre uttryck som ligger på min mindre gilla lista.
- fredags mys
- landat
- under resans gång

Vet inte varför just dessa uttryck irriterar mig. Kan kanske vara att reklamen till det första uttrycket suger. Folk sjunger illa och den är allmänt löjlig. De andra två används till leda. Alla har eller ska landa. Bomber och granater vad människor är ute och flyger jämt. För det är väl endast då man landar eller??? Och det sista används i alla möjliga sammanhang även då man inte reser bort, på semester eller tar en kort tripp till affären.
Nu har butter Tanten sagt sitt och nog om detta.

Jag kom hem från Tyskland mycket sent på söndag (00.30) och välte mig i säng nästan på en gång. Måndagen gick åt till att samla ihop kropp och knopp inför arbetet till natten. På vägen hem från Erfurt i min ensamhet (ursäkta Knoll & Tott) men ni tillför inte så mycket i mina försök till konversation. I alla fall så satt jag och funderade över hur galen är man på en skala? Söndag klev jag upp duschade och käkade frukost. For till utställningshallen och straxt före halv 2 var vi klara. Satte mig i bilen och körde 75 mil hem. Bara så där….
Men som jag alltid har sagt Bra sås reder sig själv och lite galenskap
förgyller vardagen.

Int Erfurt 19
Domare Dominic Harris Irl

En mycket noggrann domare som var hård men rättvis i sin bedömning. Han påpekade Nellies blinda öga och ville se intyg innan han placerade henne. Tack och lov har jag det alltid med mig. Är helt rätt och riktigt men blev lite paff eftersom det var första gången jag träffade en domare som krävde att få se intyget. Han gav bara vinnarna i varje klass Excellent. Resten fick Very God.
Douglas slutade som 4 i Öppenklass med V.G
Nellie vann Champion klassen och fick cert och blev BIM.
Jag valde att hoppa över parklassen och köra hemåt i stället.

Med andra ord var dag nr 2 återigen en strålande dag!!
Nu gungar jag skönt på det rosa fluffiga molnet och 
fattar noll i ren glädjeyra. 
sunt furnuft ur funktion

Tyvärr är denna bild den enda bilden från söndagens utställning.
Tyskarna är urusla på att dela rosetter. Inte ens rosett för cert, cacib eller BIR!! Skralt, fast katalogen ingår i anmälningsavgiften och det är tumme upp för det.

DSC00796

Fnissade lite åt mig själv och tänkte på Carina med Knodd (du vet vad jag menar) Utställarna runt mig måste tycka jag är världens mest daltiga hundägare. Hade fläktar på var sida om buren som jag reglerade vart efter det blev varmare eller svalare. Burskynket fälldes upp eller ner beroende på temperaturen. Jag bytte vatten med jämna mellanrum för att det hela tiden skulle hållas kallt. Dubbelburen jag har är stor och rymlig så de båda får plats att ligga utsträckta. Jag tycker att det är det minsta man kan göra för sina hundar om man ska låta dem ligga i en bur en hel lång dag. Men det är bara en butter Tant som tycker till igen Blinkar

Nu kommer jag att sitta kvar här uppe på molnkanten och dingla med benen ett tag till. Sen blir det till att klättra ner, ladda om och ta nya tag inför kommande utställningar.

 
 

3 kommentarer:

 1. Hehe... Godmorgon Tant Butter!
  Jadu, örnen har landat... och hur mycket gillar du att tilltalas med "Hörru hörru" vem döptes till det egentligen? Buttra på du där uppe på molnet, njut å hare Rosa gott!
  Och ja, jag vet vad du menar... och jag är helt och hållet på ditt lag!!! Hittar vi på en massa grejer så är det vår förbaskade skyldighet att hålla servicen på hög nivå! ;) Hur vare nu - All Inclusive, lydig och lycklig, kawazakimutahaki... å ut med den röda mattan!!!

  SvaraRadera
 2. ...Hr du landat på marken nu eller?Eller hör du mig där uppe???Jag hatar oxå det uttrycket.Och nu när jag ser de andra så hatar jag dem med.Det va min bror som hatade uttrycket resa när det inte handlar om det.Livsresa och allt va det handlar om!Sån shit!Nu har jag en del att läsa ikapp så hej svejs!

  SvaraRadera
 3. Tja Dogge!

  när det vankas smått hos dig så drar du norrut... betyder det att du kommer hem till mig? Bra! Då kan vi ha grabbsnack, dricka gott och bada bastu!

  SvaraRadera