29 maj 2011

 

Nu får vi se om detta fungerar. Jag har haft strul med min uppkoppling sen i onsdags kväll. Ena gången funkar det och sen i nästa sekund är det segt som man står i klister och stampar.
Att ens försöka lägga upp bilder på FB är ett stort skämt….Grrr!!!

I alla fall så drabbades jag av huslighetssjukan i veckan och bakade ett lass med kanelbullar. Varma bullar och kall mjölk är en njutning i livet
som man bör unna sig ofta.

DSC00455

DSC00458

Vädret har varit växlande med betoning på gråmulet. Inget ont som inte har något gått med sig. Detta innebär ett bra ut-och-gå-bulldoggs väder. Stackars Dogge Gogge som är van att ligga i det horisontala läget mest hela dan när han lekte trucker med A inser att detta inte funkar på Bruksgatan. Förbränner man kalorier krävs ett redigt intag av mat och till frukost slinker det ner 4 dl foder och samma mängd även till kvällen.

DSC00485

Madison är lite slokörad för tillfället och tycker att hela världen är en grå och dyster plats för tillfället. Jag har gått över och ger henne Orijen seniorfoder. Fodret smakar MER tycker Madison och anser att mina ynke pynke portioner jag delar ut och på tok för små. När jag sen försöker förklara att hon inte kan äta obegränsade mängder och att hon skulle må bra av att tappa några kg inträder den plötsliga dövheten. Den berömda “jag hör nada” som kommer och går hos våra älskade bulldoggar.

DSC00481

Hade en ytterst trevlig dag i går ihop med Jennifer & Therese minus Adrian. Han är för liten att uppskatta glädjen med att bränna pengar.
Vi började inne på Entré’ inne i Malmö och avslutade hela rundan med Ikea i Svågerstorp. Om jag kom hem med något? Har man någonsin varit på Ikea och kommit hem tomhänt? Jag köpte lite bra att ha billiga grejor. Och hemma fick jag hjälp av experterna hur en av taklamporna skulle sättas ihop.

DSC00459

DSC00460

Var väl inga kristallkronor precis men bättre än de nakna glödlamporna jag hade innan * Ha ha…

DSC00476

DSC00478

Högsommar värme kommer drabba oss till i nästa vecka. Härligt då kan man försöka få lite färg på sina sjukligt vita ben. Att sola är inte min grej om jag inte befinner mig på någon tropisk ö med palmer och kritvit sandstrand. Har varken tid eller ro här hemma att bara ligga i solen och bränna fläsk.
Madison och Nellie har redan börjat att bättre på brännan.

DSC00483

I kväll blir det bad och spa för Douglas inför morgondagens fotografering. Ska bli hysteriskt spännande att följa det hela på nära håll. Att han kommer göra succé tvivlar jag inte en sekund på. För vem kan motstå en bulldogg?

DSC00487

4 kommentarer:

  1. Kanelbullarna såg utsökta ut! Fast Dogge är sötare ;-) Kan tänka mig att han tar hela fototeamet med charm imorgon i Västra hamnen. Kick ass-Dogge. Hur laddar han upp så här dan före dan...? Har han beställt enbart röda M&M's och Loka med kokossmak till sin loge?

    SvaraRadera
  2. Ojojoj vad vi hela familjen blev sugna på kanelbullar, vilken bild.....

    Längtar efter bilder och höra hur det går för stjärnan i morgon, tänk om han drabbas av diva fasoner?

    Kram
    Annika F

    SvaraRadera
  3. Lycka till me filmatisering och kortografering.Klart Dogge gör succe´.Här hemma är det en jobb dag sedan ledigt till nästa måndag.Kul att dra på utst igen.Kontaktade kennelklun´bben om att vi skulle byta klass,inga problem.Skicka några Bullar hit vet ja.Hmmm kanske skulle drabbas av husliga och hemliga sjukan själv nån gång!

    SvaraRadera
  4. Nä-ä vem kan motstå en Bulldogg????

    SvaraRadera