07 juli 2010

3 feb

Vi har haft ett par tråkiga dagar med en mycket sjuk Douglas. Ett tag var vi på väg att förlora honom pga. inkompetenta veterinärer. Tack och lov fanns Dragan på plats och kunde styra upp situationen. Nu har den mannen inte bara räddat livet på Nellie utan också på Douglas. Jag utnämner honom till bulldoggarnas skyddsängel och kommer att vara för evigt tacksam mot denna man.

24 mars (4)

Tusen Tack alla som skickat sms, ringt och skrivit på FB. Det betyder så otroligt mycket med all stötning och vänliga ord.

Tusen Tack Therese och Jennifer för sällskapet, nattjouren och allt annat.

Nu blickar vi framåt och försöker att lägga detta bakom oss.

3 kommentarer:

  1. Jätteskönt att höra att Douglas är kry igen.. kände nästan som jag fick tillbaka mina känslor när jag förlorade Igge..Krama nallebjörnen Dogge från oss i Degerfors.

    Kram Viveca & brudarna

    SvaraRadera
  2. Le Knodd family08 juli, 2010 20:30

    Jadu - usch och fy vad livet ibland har med sig... från att bara vara till katastrof pga. veterinärer!!! Jisses! Nåväl - nu är allt väl med Dogge och ni är stationerade hemma igen - skönt! Ni gör klokt i att lämna detta bakom er och ta emot de kommande dagarna med ytterligare en herre jisses erfarenhet i bagaget men med en, två, tre, fyra lyckliga hundar!!! Sköt om er alla!!!

    SvaraRadera
  3. Såååå skönt att allt slutade bra.Ses om nån timme eller två i TVÅåker.

    SvaraRadera