03 mars 2009

Våren på G eller ???

 

vogel21

I dag var det vår i luften, solen sken inte och det var ingen super värme men ändå kändes det vår. Är svårt att förklara men det är något speciellt med ljuset när våren gör sitt intåg. Och det är vid den här tiden som jag får hemlängtan och vill flytta tillbaka till Strängnäs. Vintern går ganska bra men vår och sommar då längtar jag….  Nästan precis 1 månad före ligger vi här i Skåne om man jämför med Sthlm. Jag kommer ihåg när bara syrran bodde här och man ringde ner och pratade med henne. Då skröt hon om att de satt ute på balkongen i solen, påskliljor blommade. En annan pulsade då  fortfarande fram i snö :)

“Home av Michael Buble is still one my favourite songs”

I dag gjorde jag, Jennifer och Therese en super utflykt till Vellingeblomman. Är en gigantisk blomstershop som till alla högtider har roliga utställningar. Nu hade påsktemat kört i gång. Vi tittade och trånade efter alla djuren som fanns att beskåda. Vem vill inte ha ett får i sovrummet eller kaniner på toan ???
Vilken tur att ingen av djuren var till salu :) Helt tomhänt kom jag inte hem i alla fall. 

008  Godis till doggsen
002 Ett nytt (dyrt) shampo till
                                                                                de fyrbenta.
005  Herr och Fru Fisk fick nya
                                                                                   växter i sitt vinterhus.
004 Påskpynt.


coffee  Självklart så fikade vi också…..

 

I kväll blir det lugnt, tisdagar är min “lediga” kväll – ingen träning. Har jag tur så kommer det något sevärt på Tv:n. Men först en kvälls tur med hundarna :)

 

Ensamheten är ett trevligt ställe att besöka,
men ett dåligt ställe att stanna på / Josh Billings

3 kommentarer:

 1. Här är det bara slask och idag har det återigen bara strilat ner regn!Men snart kommer det hit oxå!Våren altså!Åååå jag längtar till Malmö utställningen,vi är så hoppfulla över Haleys dans.Hoppas inte att hon legat av sig alla sina mooooves!Agge håller på henne som du vet!

  SvaraRadera
 2. Hej Yvonne ,

  Frallorna Batman och Barbie medelar att ni fått en AWARD för att matte alltid skriver så kul och underbara bilder......
  Så titta in hos mig och hämta din Award mm
  Kramar
  www.nogg.se/Doll

  SvaraRadera
 3. Ja, se till att flytta upp snart igen så kan vi träffas oftare :) Stiligt påskpynt. Hoppas Stockholms butiker börjar med lite sånt snart också. Plupp

  SvaraRadera