23 januari 2009


Efter många långa månader av slit är hon äntligen klar med sin högskoleutbildning.Vi hurrar och grattar hela gänget från skåne. Hoppas du får en super kul fest i kväll. Tråkigt att vi inte kunde vara med. Men vi tar "efterfesten på våran balkong" när du kommer ner.
Var hos veterinären i morse med Madison och Nellie. Var dax för vaccination och sen kikade hon på Nellies öga. I somras rök de två bulldoggsdamerna ihop. Det hela slutade med att Nellie fick ett sår på nedre kanten av ögat. Troligtvis har tårkanalen fått en skada. Ska boka en tid för spolning av tårkanalen och då kommer en specialist att titta på hennes öga.
I kväll är det hårdkörning på boxningsklubben. Blir bara jag och Martin som ska träna. Syrran med "flock" håller sej till 2 pass i veckan. Jag och Jennifer höll en del i fight träningen på karateklubben i går. I bland kan det vara rätt skoj att leka coach men inte för ofta.

2 kommentarer:

  1. Thank you mum :D

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte var man skall trycka när man är först på gröten och vill kommentera?!När nån redan varit här och naffsat så hittar jag.En annan sak...När sticker du för att kolla in de små?När tror du att det dimper in nya bilder.Kanske har hon dragit med alla sju...När till och med avlägsna vänner väntar på bilder då har det gått lpng tid!Men men inget att göra,jag tar ut abstinensen på grillchipsen!!!Ser att du tar ut den på träningspass.På tisdag är det dax för första kurstillfället med Agge på lydnadskursen!WOW!!!Oj det märks att du är saknad,skulle ju kunna skriva i evighet!!!ha en bra helg.Maila om du vill snacka gojj eller annat!

    SvaraRadera