21 april 2012

 

Dagens citat 124

Dagarna rullar på och snart är vi inne i Maj månad. Hoppsan hejsan det går snabbare än ett expresståg. I Maj har jag en massa roliga saker på G. På tal om roliga saker så ska Patricia och 4 andra från Narva åka till Estland nästa helg för att delta i boxningsgalan Olympic Gloves Tournament. Det är Patricias första internationella tävling och motståndet kommer bli tufft. Det kommer att delta boxare från Estland, Lettland, Litauen, Ryssland, Norge, Wales, Skottland, England, Finland och Sverige. Hade varit super skoj att åka över och titta på galan men flygbiljetterna var sjukt dyra så den gubben gick inte.

051

Nix de tjuvkikar inte på grannen. Till bumlingarnas lycka har hasselbladen så smått börjat växa. Här stoppar de sina “giriga” munnar mellan grannen staket för att få tag i läckerbitarna. Har fortfarande inte förstått storheten med hasselblad. Men så är man inte bulldogg heller. Förresten vilket skruttigt staket de har. Har de hört talas om sandpapper och färg?

002

Douglas har verkligen en skev kroppsuppfattning. Han tror han är liten som en Chihuahua och får plats över allt. Här lyckades han med konststycket att klättra upp på armstödet och snurra runt. Ja det kanske stämmer tror man bara tillräckligt så fungerar det *ler*

011

Fick finaste besöket i dag av Adrian, Therese och Martin

014

Madison blir alltid lika glad när Lill killen dyker upp. Nellie drar som en avlöning – ruggiga typer dessa små växta.. I dag stannade faktiskt Douglas kvar och hängde en hel del med Adrian. Annars brukar han göra som sin syrra snabbt lätt och smidigt byta rum.

016

Vädret var kanon så vi beslöt att promenera runt Ystad. Måste ju visa Adrian alla spännande saker stan har att bjuda på. Vi tittade på det lila Påga tåget som kom tuffande. Sen var det båtarna nere i hamnen. Och mitt i mellan de små husen hittade vi en fin lekplats.

021

034

040

Jag bjöd gänget på middag innan det var dags för dom att åka hemåt och dags för mig att börja förbereda mig inför nattens arbete.

Några bilder från promenaden tidigare i veckan

084

085

5 mars (15)

 

Önskar alla en skön söndag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar