17 september 2013

Äntligen är hundarna på bättrings vägar efter kennel hostan. Det verkar som Nellie har klarat sig helt och hållet men än är det nog för tidigt att ropa hej! Jag märkte först på Chelsea att hon harklade sig och hostade men trodde att hon fått något i halsen efter promenaden på Kabusa. Lite senare satte kräkningarna in och kennel hostan var ett faktum.

Var en vecka med feber, frossa och ett dåligt allmän tillstånd. Hayden fick även hon en släng av hosta men ingen feber och absolut inte så dålig som Chelsea blev. I vilket fall som helst blev söndagens utställning på Sofiero inställt. Det var kanske lika bra det med facit i hand. Regnet hade öst ner och domare extremt kritisk. Av 19 anmälda hundar (2 valpar) var det bara 1 hund som fick CK och ingen valp med HP…….

I dag var tjejerna så pass pigga att jag vågade åka iväg till Kabusa och havet. Hayden var överlycklig och fick hatti-fnatt sjukan

011

020

022

042

Hon har haft en tråkig tid hemma när Chelsea varit sjuk och inte orkat busat som vanligt. Nu får hon som en vilde över stock och sten och hade massor med “spring i benen”

Chelsea tog det lite lugnare eftersom hon inte är till hundra återställd än.

027

038

Nellie hade fullt jobb med att spana efter kor men denna gång hade jag uppsikt på henne så någon ko-rodeo blev det inte tal om

007

043

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar