26 maj 2013

 

Tjo ho vad tiden har rusat iväg. Redan den 26 maj och vi kliver mot sommaren med stora steg. Liten Hayden förgyller vår vardag som bara en bulldogg kan. Hon har redan bekantat sig med Grabbarna Grus på Skolgatan och de funkar hur bra som helst. Hon har redan satt dem på plats och visat att bara för man är minst är man inte lägst i rang.
I förra veckan onsdag och torsdag var hon med mig på jobbet och även det flöt på utan några som helst problem. Vädret har varit bättre än bäst så en hel drös av utflykter har jag och hundarna gjort. Här kommer lite smakprov från några av våra äventyr

036

017

034

015

045

002

001

013

I fredags morse kom Patricia ner från Sthlm. Hon spenderade fm tillsammans med Jennifer i Malmö men dök upp här i Ystad lagom till kickboxningsträningen kl. 17. På första passet tränade vi grundtekniker – slagkombinationer och sparkar. Pass nr två var sparring. Vi körde 8 ronder varav 4 mot Patricia. Om man som glad motionär möter en person som är rankad 3:a i Sverige i 60 kg klassen kan det bara gå på ett sätt. 

033

Fast det ser värre ut än det egentligen är. Har ganska lätt att få blåmärken och blir man träffad ett antal ggr så ser ögat ut så där. Men vill man utvecklas och bli bättre måste man möta en motståndare som är bättre/snabbare än sig själv. Var i alla fall två riktigt roliga träningspass.

På lördagen kom Therese med familj hem till oss. Vi lunchade lite och drog sen ner på stan

010

017

014

026

Kl. 4 var det dags att röra sig hemåt till syrran som hade bjudit hela gänget på middag

038

046

040

048

044

I dag ringde klockan 04.45 och trött vara bara förnamnet när jag vacklade upp ur sängen och mot kaffebryggaren. En halv timme senare stuvade jag in hundarna i bilen och vi for till Sjöbo. Gänget skulle få andas lantluft med jag och resten av familjen shoppade på Ullared.
Dagen blev lika lyckad som vi hade hoppats på. Lite folk, många fynd och god lunch tillsammans med de bästa bland bästa…..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar