16 maj 2013

 

I bland tar livet lustiga vägar som vänder upp och ner på allt.

Efter bulldoggsträffen i lördags följde jag med Inger B hem för att titta på hennes snart 8 veckors gamla valpar. Hela kullen var jätte fin men en röd/vit tik föll jag pladask för. För att göra en lång historia kort så ägs hon nu av Kennel Sandbrook’s. Hennes namn är Multum’s Glory Days men än så länge har jag inte bestämt mig ´vilket tilltalsnamn hon kommer att få.

Sussar gott med brorsan

005

Ut på gården för fotografering

023

028

Klo klippning straxt innan avfärd

048

Kände en viss oro i magen när jag svängde upp på Bruksgatan. Hur skulle de andra hundarna reagera över den nya familjemedlemmen? Tänk om det inte skull fungera? Men jag hade inte behövt oro mig. Först ut och hälsade var Chelsea, den glada godhjärtade Chelsea. Tjoho tjohej en liten lekkompis va kul tyckte Chelsea. Nästa man att hälsa var Nellie som snabbt konstaterade -wow en liten bebis och där blommade moderskänslorna upp. Sist kom Grumpy George alias Douglas. Han höll en viss distans och tyckte hon var lite otäck precis som han tyckte Chelsea var som liten.

053

058

067

070

Dagen och kvällen har gått över mina förväntningar. Lill skruttan smälte in i gruppen utan några som helst problem. Härligt!!

 

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera