04 december 2011

 

Dagens citat 7

 

Ja du C Tant har jag varit länge både med och utan skopåse *Ha ha… Jag gifte mig när jag var 23 och det är väl efter det man blir kallad för Tant eller…..
Oj och åter Oj sicket underbart och helt fantastiskt bröllop det blev.
Det enda som kanske inte var underbart och helt fantastiskt var vädret. Inte nog med att det ösregnade det blåste friska vindar också. Med andra ord ingen bra kombination.
Bröllopet gick av stapeln i Södra Åsum och det var pappa som lämnade över bruden. Inte ett öga var torrt jag lovar….

010      011

Therese var vacker som bara en brud kan vara och klänningen som en dröm. Alla kvinnor stönade och önskade att de kunde få gifta sig igen bara för att få äga en sån skapelse.

015

017

019

037

Efter vigseln bar det av till festlokalen. Där var det dukat i julen och brudparets färger rött.

039

65 glada bröllopsfirare var vi som slöt upp. Långväga gäster från både Sthlm, Gotland och Danmark.

Toastmasters (madame) var toppsnäckorna Patricia & Jennifer

044  042

Brudparet under granrisbågen

052

Och som första talare ut var Moi. Följer man Vett o Etikettboken är det faderns tal till sin dotter som inleder. Men i brist på en fadersgestalt fick världens bästa moder hålla talet. Och det gick riktigt jädrans bra. Jag avslutade talet med en “nära döden upplevelse” för både brudparet och de gäster som känner mig. Jag sa att jag skulle sjunga en sång som betydde mycket för Therese & Martin. Jag såg den vilda blicken i Therese ögon och hur hennes mun stelnade i ett dödsgrin. Jag är totalt tondöv. Finns inte en enda rätt ton som kommer ur den strupen. Jag harklade mig och började i ett försök till något form av ljud DÅ….. kom 2 trubadurer in och tog vid. De spelade och sjöng - If you don’t know me by now av Simply Red.

Det hela var mycket lyckat och alla trodde på fullaste allvar att jag skulle sjunga. Inte ens all sprit i världen hade fått mig att ställa mig upp och gala.

060

061

Maten var super och till kaffet serverade cupcake. Ruggigt goda.

069

Kvällen fortsatte i lagom galen lyckoyra med flera tal, spex och lekar.

Miljoner tack Therese och Martin för ett underbart bröllop.

Älskar er båda Rött hjärta

054

2 kommentarer:

  1. Va fint!Och va roligt ni ser ut att ha!Jag e oxå totalt tondöv,blir alltid super kissnödig om nån kommer på tanken att det skall sjungas!Lycka till med allt framöver...ja vi pratar hund...

    SvaraRadera
  2. Annika Fernandez05 december, 2011 23:35

    Ett stort grattis, vilken vacker brud!

    SvaraRadera