02 juli 2010

 

Damerna i sin sommar iglo.

014
038 

Ok vad har vi här då? Vad händer?
035
Nä inte menar hon väl att jag ska bada!
030 
Glöm det damen. Jag sticker.
036
Räkna inte med mig som sällskap i poolen.
041 
Alla flydde i panik när poolen var fylld och klar. Inte en hund så långt ögat nådde som ville ta ett debut dopp!! Rent vatten – skrik och panik men hade det varit en sörjig lerpöl så hade alla 4 glatt plaskat i. Vad får man för man gör sig till? Inte ett dugg. Otack är världens lön *Ha ha..
Medan jag ändå hade vattenslangen ute passade jag på att tvätta
bilen. Kände mig lika hot som brudarna i en “herrtidning” där jag
stod i boxningsshorts och skrämmande vita ben. Mitt hoppande
och viftande var inte en del som tillhörde själva tvättandet utan
det var ett självförsvar emot alla förb….. bromsar. Värme och vatten är ingen bra kombination om man inte vill ha besök
av en svärm attackflygare. 

004

4 kommentarer:

 1. Här har vi faktiskt kunnat vara ute till kolockan tio på kvällen utan att störas av huggande eller sugande flygfäään.Men se nu kom dem-alla på en gång!Va det IKEA iglon från förra sommaren?Den ser ut att passa som en smäck.

  SvaraRadera
 2. Vilken fin Igloo,en sån ska vi skaffa.
  Vi älskar att läsa din blogg och se alla dessa härliga bilder! Hoppas verkligen vi kan träffas någongång. Det är ju inte så långt till Skåne, bara ca 140 mil!!!Det skulle vara jättekul att träffa er "live" nångång! Kram från Brorsan i Piteå

  SvaraRadera
 3. Hejsan Brorsan i Piteå...
  Tack.Alltid skoj när man kan göra människor glada. Blir alltid lika förvånad när "utomstående" läser min blogg. Trodde bara att de var min närmast sörjande *ler* Iglon som hundarna älskar köpte jag på Ikea för 2 år sen. Kika på barnavdelningen. Den finns säkert kvar. En bra investering till en billig summa :)

  SvaraRadera
 4. Å nej! Har ni också blivit med pool - vad är det för fel på människor??? Bada i pool när det finns härliga kärr och fantastiska naturliga lerbadspölar... man undrar när det kunde bli så fel med 2-beningarna...
  önskar er lycka till i morgon - må solen skina på er lite och sunnanvind blåsa. Då kommer ni att få en toppen dag i Borås!

  SvaraRadera